Conflict pe tema culturala sau cultura in conflict ?

8
81

8 COMENTARII

  1. Singurul care mai poate face ceva legat de tot ce inseamna cultura in Mangalia e Guta …. el pare cel mai interesat de subiect . Cat despre dumneavoastra , domnule Chiurtu , asteptam inceperea campionatului de fotbal , pentru a va afla opiniile politice din pauzele meciurilor.

  2. S-a gasit cui sa vorbeasca despre cultura, dl. Chiurtu! Unor opaci si limitati! Oameni care n-au vazut in viata lor o piesa de teatru!

  3. Si ce daca si-au pierdut locul de munca acele femei de serviciu ? si ce daca nu are cine face curat dupa evenimente ? Principalul e ca doamna Odobescu a primit “binemeritata” functie de manager, (chiar daca nu e pe profilul dansei).

    Si ce daca acea firma de legislatie rutiera este singura care aduce bani in casa de cultura (prin contractul de folosinta temporara a salii) ? Contractul a fost “perfectat” de Radu sau oamenii sai ? Nu ! Atunci nu e “bun”. Rusine ba !

  4. minca e suparat ca nu are lumea burta plina (de sturioni).ce cacat le mai trebuie cultura?si la urma urmei ce e aia cultura?

  5. Dl. Chiurtu are dreptate! “Complexul cultural” NU e atunci cînd ai mai multe clădiri laolaltă, “complexul cultural” NU e ca la alimentară, cînd zic “mă duc la complex să iau un salam”; noţiunea de “complexul cultural”, în situaţia de faţă, arată că aceia care l-au propus şi îl promovează suferă de un… complex cultural.

  6. Corect ! Niste complexati ! 🙂

    La cherhana merge si fara cultura si nici la garda financiara nu se cere prea multa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.