Agentii din turism revoltati din cauza evenimentelor inexistente

11
85

11 COMENTARII

 1. agentii de turism vor evenimente platite din banii prostului de contribuabil Mangalian? iar ei vor doar sa-si umple chimirele?
  Ia sa puna mana domnii/doamnele astea si sa sponsorizeze astfel de evenimente;
  li se mai reduc astfel si impozitele,conf. Legii sponsorizarii.

 2. Agentii din turism sunt revoltati ca nu au fost promovate evenimentele ,din cauza ca dumnealor – hotelierii- au refuzat sa puna afise in hoteluri pentru ca nu le-a adus Aida ci altcineva.
  Eu asta inteleg din filmare. Are cineva alta traducere?
  Pe langa ca nu sponsorizeaza macar atat ar putea sa faca. Tot ei sunt cu gura mare…

 3. Spectatorule ce-l mai aperi pe Tanase. Taci ca te umpli de penibil. Hotelierii nu sponsorizeaza? Tanase sa caute sponsori ca restul toti din Mangalia dau taxa de promovare a turismului care a intrat in firma lui Tanase facuta pe smecherie anul asta. Sa ne spuna Tanase cum a luat pentru un cort la Venus 45000 de euro?

 4. Hai sa fim seriosi ! Ce sa promoveze evenimente Tanase si ceilalti oameni ai lui Radu, cand ei le distrug si pe cele existente ? Asa au procedat si cu Liberti Parade, modificand data pentru a se suprapune cu Driftingul auto si cu shoul aviatic, rezultand un mare fiasco. (Apropo: cat o fi costat mutarea scenei de la Saturn la Venus ? La saturn era deja bransamentul electric, dar trebuia schimbata locatia si bineinteles omul care incaseaza.) Tanase o fi facut vre-o investitie, sau incaseaza doar chiria ?
  Aici e si vina lui Tusac, ca a vandut tot cordonul, in loc sa pastreze macar o parcela pentru primarie si acum avea amplasament pentru scena, incasa primaria chirie de la comercianti…
  Si apoi la ce sa faca Tanase reclama ? La marele “FAS” cu Festivalul Berii Germane unde i-au venit 100 de insi, dintre care trei sferturi copii si minori ? In plus am inteles ca nici cu firma pe care are contract cu primaria nu prea e in regula; Firma fara angajati proprii, infiintata in 2013. Ceva imi spune ca a infiintat-o cu dedicatie pentru afaceri cu primaria. Oare nu e conflict de interese ???

 5. Cand inveti sa scri Liberty Parade mai revin-o pe aici. Pana atunci lasa oamenii culti sa se ocupe de cultura.

 6. Gore individu sau individa nu stie engleza, mare lucru, dar tu nu stii romana si e grav. Invata sa scrii !! Apoi dai lectii de engleza dupa ce inveti gramatica romana.

 7. Am fost aseara in venus la festivalul berii. 50 oameni maxim. Am mincat 2 mici si un cirnat si am dat pe ei 30 lei, fara nici un bon fiscal bineinteles.
  Am plecat apoi la plimbare in venus. In venus e imposibil sa respiri . Cea mai poluata statiune, fonic si dpdv al aerului. Peste tot in aer miros de cauciucuri arse si din orice punct al statiunii se auzeau motoarele ambalate la maxim si scrisnete de cauciucuri. Poate asta nu era asa deranjant cit AERUL IRESPIRABIL !!!
  Am plecat apoi la teatru in jupiter. Fantastic a fost ca acolo intr-adevar nu mai mirosea, dar cauciucurile din venus si motoarele ambalate se auzeau perfect, in unele cazuri acoperind vocile actorilor !!!
  Sunt scribit de tigania care are loc pe litoral…. Iar pe primarelu` nostru il vad din ce in ce mai rar, probabil o fi plecat si el in concediu cu primul ministru….
  O fi el Mazare un aurolac dar in Mamaia nu vezi tzigania pe care o vezi la noi aici…

 8. actuala administratie e sub orice critica si argumentez :
  1. parcarea interzisa pe tronsonul saturn-venus pe sosea si pe plaja,dar parcarea este ocupata de MEGA spectacolul auto, “gratuit ” cu 20 lei intrarea
  2.niciunul din evenimentele organizate nu a avut succes,nu au avut publicitatea corespunzatoare,turistul nu stia unde sa mearga,la drifturi,la liberty parade,la clubul amplasat in cort,apoi avioanele…si cate si mai cate dezorganizate
  3. orasul si statiunile arata ca o adevarata padure,pline de buruieni
  4. taxa de promovare achitata de catre agentii economici s-a dus catre promovarea Padurii Comorova,mai avem padure?asta e intrebarea?la mare noi promovam padurea?
  5.parca nu se mai vroia ca statiunile sa devina bazare? dar noi stam cu pepenii si porumbul fiert sub nas

  HALAL ADMINISTRATIE LOCALA!!!

 9. Ma Gore, vezi ca-ti da “cultura” pe dinafara ! :))))
  Cu ce cultura te ocupi tu, cu cea a vitzei de vie ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.