[jwplayer config=”playerad” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130802clm.mp4″]

Astazi a fost liniste la sedinta de consiliu. Desigur, subiectele fierbinti au fost retrase de pe ordinea de zi, cum ar fi hotararea cu blocarea rotilor autoturismelor parcate in locuri nepermise. Dar totusi, linistea din sedinta de astazi se datoreaza faptului ca inaintea sedintei publice, consilierii au tinut o intrunire cu usile inchise in care au “dezbatut” problemele fierbinti, pentru ca publicul sa nu mai vada sau sa auda aspectele deranjante.

5 COMENTARII

  1. pai si la ce sa ma uit…la lucratura teatrala de dupa “portile inchise”? …degeaba consider. la tv zic ceva si …cu usile inchise se hotarasc toate nelegiuirile. Nu a durat mult minunea transparentei vad.

  2. Referitor la tichetul social si ajutoare in genere alesii nostri bravi nu mai stiu ce au votat. Habar n-au pe ce lume traiesc!Voteaza cu ochii inchisi si urechile astupate!!!

  3. Vor sa ne inchirieze locurile de parcare de langa bloc? S-au gandit la faptul ca nu sunt atatea locuri de parcare cate masini??? Mai bine s-ar preocupa sa amenajeje, (sa construiasca), cateva parcari, dar nu pe modelul “Udrea-Cocos”, (cum au si procedat pe Oituz si probabil nu numai)tragand linii pe asfalt direct pe carosabil.

  4. Oare Raducu asta crede ca lumea nu-l cunoaste? Si inspecial cu cine a inceput deja jongleriile ? Esti inca crud la gandire si nu pune accent pe sulfani ca Georgescu, Minca, Olan, Foleanu, Andrei ca a-ti ve-i da cat de curand seama cum au cautat sa te momeasca cu …. ca sa-te aibe la mana, vom mai discuta acesti ani daca mai …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.