Fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996. Iorgulescu a primit 11 voturi, iar Dragomir 7.

mitica dragomirDumitru Dragomir era preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, în noiembrie 2005 şi în noiembrie 2009.

La alegerile din 2000, Dragomir a primit 11 voturi, iar Gino Iorgulescu a obţinut cinci voturi.

“Gino Iorgulescu a castigat cu 11-7. A fost si este un concurent si un presedinte meritoriu. Are in spate o activate fotbalistica de ani de zile. Banuiesc ca va avea o activitate la Liga cat am stat si eu. II las o liga frumoasa si mobila lui Ceausescu in spatele meu. Sunt bucuros ca in locul meu a venit un om de fotbal si un profesionist. Am fost batut si de valoarea lui, dar si de valoarea politica. S-au implicat multi oameni la aceasta victorie. Au fost mai tari ca mine, ii doresc succes domnului Iorgulescu, sa fie sanatos si sa tina Liga asa cum am tinut-o eu din punct de vedere financiar.

Nu va fi niciun razboi mediatic cu Gino Iorgulescu. Eu sunt nascut la tara, dar sunt un gentleman si nu pot sa-l atac pe un om care a concurat cu mine. Daca m-a invins, atunci nu trebuie sa dau in el. Sunt un infrant, ma duc la afacerile fiului meu, s-ar putea sa ma duc la un post de televiziune. Am fost vultur si nu pot sa mai fiu porumbel, deci nu ma duc la nicio echipa, desi am doua oferte de la anumite cluburi. Am fost prea mult plecat de acasa.

Nu m-au votat “curvele” astea pe care le-am ajutat in toata aceasta perioada. Voi munci in continuare pentru ca sunt inca foarte tanar. Am mostenirea genetica foarte buna. Am avut un program foarte bun, dar n-a contat pentru ca influenta politica a fost majora. Au vrut sa puna mana pe fotbal si au reusit. Nu vreau sa vorbesc urat despre domnii Ponta si Dragnea, ii felicit cum au lucrat.
A fost vot secret, dar stiu tot ce s-a intamplat cu lux de amanunte. S-ar putea sa-i ajut pe cei din Liga 2. Am multe in mintea mea. Nu va fi nicio licitatie de drepturi tv, il voi ajuta pe Gino Iorgulescu.

Cea mai mare greseala a mea: increderea in oameni, prietenia nu exista, e doar interes. Nu voiam sa castig la Liga cu votul lui Gigi Becali, mai bine muream. Proiectul drepturilor tv il voi ceda lui Gino.

In mod normal, ar trebui sa fiu schimbat in 30 de zile. Voi preda insa totul maine, sau poimaine” – Dumitru Dragomir, intr-o conferinta de presa.

Sursa foto: Agerpress

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.