Dezbatere pe tema gazului de sist.

6
86

Duminica, 11 noiembrie 2013, vicepresedintele CJ Constanta, Cristinel Dragomir,  a sustinut o dezbatere publica pe tema gazelor de sist la Casa de Cultura din Negru Voda.

6 COMENTARII

  1. in Mangalia nu vine pt ca 1.de acordul nostru pe terenuri nu are nevoie oricum s-au instalat la Venus; 2. nimeni din conducerea orasului nu s-a deranjat sa-i cheme; 3. oricum mangaliotilor nu le pasa stau in case pe dupa perdele “protejandu-se” si se uita la tv sau mananca seminte…4.se considera ca un oras de 30-40 mii de locuitori nu conteaza daca tace inseamna ca e de acord! Asa ca stati in casa cat mai comozi si lasati-ne pe noi sa protestam si-n locul vostru. Va rugam fiti cat mai nepasatori! cat mai ignoranti! cat mai nesimtiti! NU IESITI IN STRADA!

  2. dar la Limanu nu vine nimeni? Nu inteleg de ce administratorul caruia noi ii dam sa cultive terenul da avize ca si cum ar fi terenul lui? Nu trebuie ca propietarul sa dea avizul?

  3. De ce oare vor sa ne abureasca ca nu-i crede nici un copil s-au vreun batran chiar de-i senil este mai constient ca ei, UUUUU duceti-va in alta tara ori arunacti-va in mare calca-ti acest pamint degeaba.

  4. Doamneeeeeeee!!! Zici ca vorbeste domnu secretar de partid ! Nu se poate asa cevaaa…pai ce explicatii sunt astea marilor conducatori??? ” pi iscalitura ” mascaricii astia doi se tot repeta ca ei nu sunt de specialitate dar totodata se ofera sa explice ei sa raspunda la intrebari ! Nu au nici o pregatire ce CAUTA ei acolooo?? din 2 in 2 cuvinte..io nu stiu..io nu s de specialitate..nu e domeniu meu….ce raspunsuri bai nene iti bati joc de noi sau de saracii oameni de la sate care sunt usor de manipulat????? INCREDIBIL !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.