[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130121taxi.m4v”]

Intalnirea administratiei locale cu taximetristii din Mangalia

5 COMENTARII

  1. Taximetristii au venituri de 1000 de lei pe an dupa cum rezulta din rapoartele lor fiscale…. De fapt au cam de 20 de ori mai mult dar nu pun ceasul. Li se pare mult sa plateasca vreo taxa pana acum nu au platit nimica.Pai daca ai venit de …100 de lei pe luna de ce mai stai nene in statie ca la orice societate iti da macar 600

  2. am vazut total nepregatiti pe cei care au reprezentat transportul la discutii cu taximetristii.sunt 163 de taxi,etc

  3. Eu am vazut ca nu erau lasati sa deschida gura. 163 chiar sunt de fapt , varul meu a lucrat chiar pe numarul 163 care e ultimul. Alina nu are dreptate , vecinul a dat profit 6000 de lei dar sunt si unii care au dat 30 de lei .

  4. Sunt doua situatii , una a locuitorilor din zona (10 persoane pro si 20 contra) si cea a soferilor ( 20000 contra ) , pe cine ascultam oare ???? Felicitari pentru calitatea filmarii celor de la Mangalia TV.

  5. Adevarul e undeva la mijloc; Are si primarul dreptate cand spune ca trebuie sa colecteze bani pentru a putea apoi sa se ocupe si de unele inlesniri, au si taximetristii dreptate ca in extrasezon nu se prea fac bani. (Asta-i problema in orasele predominant turistice).
    Sa spus si despre numarul de taximetristi si iarasi e discutabil; Primarul spune ca 10 in plus e nesemnicativ, dar la un orasel ca Mangalia nu prea se potriveste. Distantele fiind mici, le parcurge multa lume pe jos sau cu bicicleta, deci in extrasezon si numarul estimat pentru orasele mari (la suta de locuitori) pentru Mangalia e mult.
    Cineva ar fi vrut ca microbuzele sa plece toate dintr-o singura statie si sa nu mai faca alta oprire pe teritoriul Mangaliei. Le-ar conveni taximetristilor sa-i duca ei pana in statie, dar la pasageri nu s-a gandit; poate nu toti isi permit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.