[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130121olimp.m4v”]

Primarul ia la pas, pe rand statiunile din sudul litoralului pentru a vedea starea statiunilor in 2013. Astazi a inceput cu statiunea Olimp impreuna cu o echipa din primarie si cativa operatori din turism. Ce a gasit primarul Cristian Radu in statiunea Olimp este usor de prevazut. In afara de cateva investitii care se vad de la distanta, restul statiunii este o ruina.

10 COMENTARII

 1. Laudabila initiativa, sper sa fie si urmarile scontate.
  Pacat ca s-a scos taxa de paragina. Da, am auzit ca primaria a pierdut procesul in justitie, (a spus-o chiar primarul), dar dupa cate stiu, procesu a fost pierdut din pricina lui Tusac, care a taxat doar anumite persoane, (deci discriminatoriu), dar asta nu insemna sa nu se mai aplice taxa deloc, ci sa se aplice corect, pentru toata lumea, eventual sa se gaseasca o noua formula. De asta are primaria juristi, consilieri, s.a.m.d., dar se pare ca tocmai asta e problema; chiar dintre consilieri sunt persoane care au avut (si au) interesul sa fie scoasa.
  Bine ca plateste restul populatiei taxe si impozite. Carciumarii “mai usor”, ei trebuie sa aiba profit si restul nu-i mai intereseaza…

 2. paragina din statiunile Neptun – Olimp sunt opera lui Iorgus dar in primul rind a lui Filip Dumitru.

 3. recomand domnului primar sa dea o tura cu bicicleta de la mangalia la olimp.poate dupa experienta jenanta si dureroasa pe care o va avea va face ceva cu cainii vagabonzi.
  am ales sedentarismul(sau mai bine spus sportul de sala)datorita cainilor care imi mancau pedalele si pantofii la fiecare tura cu bicicleta.
  celor ce dau vina pe iorgus pt.starea jalnica a statiunilor,le recomand sa sape mai adinc si mai departe.statiunile au murit de cind a inceput programul “toti meltenii sa vina la mare”.am prieteni care veneau doar in weekend aici si cheltuiau sume importante pt.distractie dar,au ales mamaia deoarece nu mai aveau unde sa se cazeze aici(ma refer la olimp-neptun)
  vinovat este statul deoarece nu a impus masuri si obligatii fata de cei ce au cumparat active,etc…

 4. Ganiti va la ceva
  Imagineaza ti ca esti un hot sau talhar si vrei sa ataci noaptea din orice loc am Mangaliei ori sa spargi vreo masina . Care e cea mai mare problema pe care o vei intampina ?
  Uneori suportam un rau mai mic pentru a nu avea parte de un rau mult mai mare. E dureros sa fi muscat de un caine dar numarul celor muscati este destul de mic in comparatie cu ce ar fi putut fi in lipsa lor. Oamenii sunt mult mai rai decat animalele . Cel mai mare dusman al omului ramane omul trecutul , razboaiele au aratat acest lucru. Poate vom scapa si de caini dar e bine sa fie dupa ce se vor instala numeroasele camere de supraveghere , o idee foarte buna a primarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.