[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121016sap.flv”]Intalnire lunara cu presedintii asociatiilor de proprietari

3 COMENTARII

  1. De ce nu sunteti explicit;de exemplu eu am locuinta izolata,am termopane si daca semnez acordul de principiu nu cumva voi plati 20 de procente si pentru cei ce nu au apartamentele izolate sau nu au termopane?Cum poate defalca cheltuielile administratorul asociatiei cind v-a primi devizul lucrarilor?sau daca firma ce v-a executa lucrarile va este apropiata si v-a umfla preturile ca sa va creasca spaga?!Dati hotarire de Consiliu precum locuitorii nu vor suporta din cheltuielile de reabilitare si atunci cred ca toti vor semna acordul de principiu.Ginditi mai mult caci aveti o echipa de consilieri personali,nu mai cereti solutii de la toata lumea.Puneti creierele si umerii la treaba!

  2. unde se anunta aceste intalniri? sunt doar pt unii sau pt toti reprezentatii asoc prop? de ex.eu sunt pres.de asoc si habar nu aveam de aceasta intalnire…tre sa stau toata ziua la primarie ca sa aflu de aceste intalniri org.de primar/primarie?
    cum zice si colegu mai sus…si eu miam izolat cu 10 din bani proprii ap, ca sa imi sporesc confortul in ap, atat vara cat si iarna. Dar despre cheltuili sau modalitatile de plata…cum ramane? ca mai toate blocurile au ceva ap care siau facut singuri izolatie, nu au stat la mila statului sau autoritatilor pt izolare…cu ei cum ramane? sa nu ziceti ca ne dau jos izolatii si ne fac altele noi si f.proaste pe alti bani si la preturi de te doare capul??? eu personal am stat si am vazut cum au facut mesterii izolatia, facand-o asa cum leam cerut, ca la carte…ca daca era dupa ei, faceau lucru de mantuiala.
    Mai bine zis…problema este caldura din ap…la ce pret o sa fie giga? ca nu se stie? toata lumea se intreaba si nu stiu exact? toti zic ca in jur de 300, dar sigur e treaba asta?
    si controale la cei care cer ajutoare caldura…multi sunt in neregula la greu…dece sa primeasca unii care nu merita in defavoarea altora, mai ales ca toti contribuim cu taxe si impozite, deci sunt banii nostri si eu personal nu vreau sa fie irositi pe ceva aiurea…mai bine, unde e nevoie stringent sa fie impartiti.

  3. si pana la urma, treaba cu izolatul, mi se pare aiurea…dece sa se faca izolare la blocuri pe banii primariei? ca doar acele ap, blocuri sunt proprietati private…ce treaba are primaria cu proprietatea privata a unora??? mai bine face parcuri, curatenie cum trebuie in oras, politia sasi faca treaba sa cum trebuie ca sa nu mai fie furturi in oras, sa se investeasca bani in spitale si scoli, eventual construirea unei noi gradinite ca si asa e nevoie de locuri, sa puna pe cei care au ajutoare sociale la munca in folosu comunitatii pt aranjarea spatiilor verzi, etc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.