[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121016caini.flv”]

Persoana care a fost lasata de administratia locala sa se ocupe de problema cainilor, cea care spune ca se ocupa de aceasta problema de 20 de ani, a spus suma pe care o crede “corecta” pentru intretinerea a 500 de caini. Doar 25.000 de euro lunar, in adapostul pe care inca nu il avem. Concluzia este ca se doreste sa dam 500.000 de euro pe un adapost si 25.000 de euro lunar pentru intretinerea a 500 de caini, pentru ca si la Cernavoda exista ceva asemanator in materie de adapost si primaria ar contribui cu 15.000 de euro.

14 COMENTARII

 1. pe deo parte…ceva se intampla, incepe sa se invarta rotitele in rezolvarea problemei cainilor comunitari. Decat deloc, e bine si asa.
  totusi, tre sa fim realisti…nu poti sa bati din palme si gata problema.

 2. tipic pentru romani, noi nu avem adapostul, dar daca este sa il construim, trebuie sa fie din cele mai bune din tara. Faceti domnule un adapost modest ca si conditii numai sa scapam de cainii astia odata.

 3. Nu inteleg de ce spun ca nu au teren. Este imposibil ca Primaria sa nu aiba un teren liber. Nu se vrea sa se dea din terenurile care se pot vinde pe bani grei de fapt. Exista in fosta unitate militara de pe strada Oituz o gramada de spatiu si cladiri parasite.

 4. Pana si in SUA unde s-a inventat democratia, cainii fara stapan sunt eutanasiati. Altfel nu scapam de ei zece ani de acum incolo. Chiar crede cineva ca se vor infia caini de la adapost?

 5. Ca de obicei, se pare ca nici cu noua administratie nu se schimba nimic. Mai pe scurt ce am inteles eu:
  1. Primaria da din coate ca nu are cu ce sa ajute dar doreste sa aiba pe cine sa dea vina.
  2.Tanti sau Tzatza Mirela dupa limbaj si modul de conversatie are deja o solutie: dublul costului de adapost ca cel existent deja la Cernavoda (fara a avea un plan de sustinere, la un moment dat a intrebat cineva daca are un plan, dar se pare ca nu e inca convinsa daca ii convine sa faca si ea un adapost, mai dureaza putin sa isi faca cartile), si 50 de euro pe luna de caine intretinere. Ambele din banii primariei, facand precizarea ca nu a dorit sa fie “Managerul Minune” care sa scoata bani din palarie cat timp va functiona adapostul asa cum cere Dl. Romulus.

  Si acum ca un rezumat al propriilor ganduri, daca nici cand vine cineva care vrea sa faca treaba (asa cum mi se par cei doi de la omul si cainele) nu este lasat, atunci mai bine sa platim sume exorbitante catre oameni care de 20 lucreaza in domeniu si “ne-au scapat” de aceasta problema tragica.
  Prima bulina neagra serioasa ptr Dl Primar din partea mea.

 6. Am aflat ca primaria vrea sa faca adapost pentru caini in Comorova. Un patron de hotel are pamant acolo si nu poate defrisa pentru constructii. Primaria defriseaza pentru el.

 7. In SUA si criminalii sunt eutanasiati. Altfel nu scapam de ei zece ani de acum incolo.Ce zici sandu de asta

 8. Negociati un contract cu China ,e avantajos si valoros !Tanti de la protectia javrelor trebuie sa stii ca din bugetul primariei sunt multe alte lucrari importante de facut caci sezonul bate la usa ….tanti nu prea vrea sa adune haitele de ciini intr-un singur tarc ,se vor devora reciproc si va veni cu un proiect pentru obtinerea unui teren de ansamblare a unui cimitir ciinesc …Domnule Primar am incredere ca ve-ti face ceea ce trebuie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.