[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130201vile.m4v”]

Intalnire cu proprietarii imobilelor din curtea Spitalului Municipal

14 COMENTARII

 1. Propietarii aceia ce HOTUL de IORGUS ZANFIR ia FACUT ????? CAT AI LUAT IORGUS DE ACOLO ?????? RAIM , BEINUR , BOROIU (SECURISTUL) ….,SI ALTI DIN GASCA TA DE HOTI . SA MERGI LA PUSCARIE IORGU ACOLO ITI ESTE LOCUL….

 2. Proprietarii din curtea spitalului au cumparat loturile pe 6 dolari metrul si totul a fost abuziv. Acum mai vor ceva gratis?

 3. Sunt speriati ca li se taie curentul, dar cand au cumparat de la Iorgus sub pretul pietii, cum a fost ? Atunci le-a placut !
  Multi au cumparat pe un pret mic dar cu spaga mare. Atunci de ce nu au gandit ca nu-i corect fata de noi ceilalti ? Acum vor bransamente gratuite, adica de la primarie, din banii nostri.
  Primarul a spus ca va trata pe toata lumea lafel, dar nu prea e corect sa le faca bransament “moca” si la cei ce si-au facut vile “cumparand” pamantul de la Iorgus, desi aveau deja alte proprietati; (Beinur, Piciu si altii). Sa mearga acum la Iorgus sa-i ceara socoteala, chiar daca nu mai este primar. Ba chiar si primaria ar trebui sa-l cheme in instanta sa raspunda pentru jaful facut in averea orasului.
  Radu daca are Cohones sa-i cheme in instanta pe predecesorii lui (Iorgus si Tusac) sa raspunda pentru ce a facut fiecare. Sa fie verificate averile celor doi, ca nu prea cred ca le pot justifica. Apoi sunt constructiile ilegale, cele fara acte, de care a aflat si Radu. Care contravi arhitectural si cadastral sa fie daramate, iar restu sa intre in legalitate, dar cu amenzile maxime prevazute de lege, daca legea e pentru toata lumea.

 4. Terenurile din fosta curte a Spitalului, in care erau numai gunoaie, buruieni, diferite imprejmuiri cu sarme si bete, in care erau depozitate fel de fel deseuri, au fost vandute la licitatie celor care au avut curajul sa cumpere caietul de sarcini si sa plateasca taxa de participare la licitatie. Au fost inscrisi minim doi ofertanti pe fiecare lot, iar pretul a inceput de la 25 de euro + TVA. Unii au licitat pana la 35 de euro metrul patrat, iar altii care si-au dorit au licitat pana la 200 de euro metrul patrat. S-a facut publicitate inclusiv la canalul de publicitate prin cablu TV. La vremea respectiva, de ce nu v-ati inscris la licitatie ?

 5. john nu mai spune nimic o sa planga “dany” (bine ca scrie cu “y” dar si lista de preturi de la carciuma “stie” mai multa gramatica)

 6. Lasa vrajeala pentru prosti sau cei care nu sunt din Mangalia. Au primit interlopii acolo terenuri pe valoarea unui pachet de tigari. Au vandut si au dat partea unde trebuie si au ramas is ei cu cateva vile pe care le vedem toti. Hai sa vedem de unde au aia bani pentru vile?

 7. tupeu fantastic avea tataroaica aia,avea 4 variante de bransare,dar niciuna nu pomenea ca ei vor da un ban sa isi branseze casele scumpe.Multi si au construit case si au platit bransarea,stalpii,cablu samd.din propriul buzunar si nu au cerut fonduri europene.

 8. INODORI,INSIPIZI,INCOLORI,FRUSTRATI,OAMENI DE NIMIC NU SUNTEM DATORI SA VA DAM EXPLICATII PENTRU NIMIC.SUNTEM PLATITORI DE TAXE SI IMPOZITE SI AVEM DREPTURI.CE CEREM ESTE LEGAL.AVETI PROBLEME CU IORGUS,TUSAC INTERLOPI SPUNETI-LE IN FATA CE AVETI DE ZIS DACA AVETI CURAJ.RUSINE!

 9. Intradevar, Dany e varza, dar nici cu tine nu mi-e rusine; Unde sunt semnele de punctuatie ?! …Si apoi orice propozitie incepe cu litera mare… 🙂

 10. Vina e a primarului din vremea respectiva. In primul rand a prejudiciat primaria vanzand la pret f mic, apoi nu trebuia sa amestece cladirile spitalului cu locuinte private, din motive de securitate a ambelor parti. Daca tot a facut-o, trebuia sa asigure iluminatul din alta retea decat a spitalului. Cetatenii din cartierele Dobrogea 1 si 2 se pot simti discriminati, dezavantajati; ei nu au primit curent electric odata cu loturile de casa.

 11. Loturile din zona Rozelor, s-au vandut la prima licitatie la inceputul lunii decembrie 2004. A doua licitatie, pentru terenurile care nu s-au vandut, a fost la inceputul anului 2005. Cartierele Dobrogea 1 si 2 au fost vandute dupa doi trei ani. Cartierul de vile, zona Rozelor, are peste saizecisicinci de case locuite si circa cincisprezece in constructie. Sunt opt ani de cand nu avem energie electrica de la Enel. Multumim actualului primar, Radu Cristian, care prin mici artificii, a alungat bezna lasata de predecesorul sau si a iluminat cat de cat strazile.
  Electrificarea acestei zone a avut un proiect in timpul mandatului lui Iorgus care nu s-a pus in aplicare, un al doilea proiect in timpul mandatului lui Tusac prin anul 2008, fara punere in aplicare. Datorita scandalurilor politice dintre consilieri si primari orasul a fost blocat. Am avut de suferit, noi, cetatenii orasului, platitori de taxe si impozite.

 12. nu stiu daca primaeul asta RADU ,,,face pe cinstitul sau nu ,,dar cert e ca as vrea si eu un teren in curtea spitalului cu 20euro metru… dar nu se poate pentru ca inca e golaneala,nu mai spun ca am dosar pentru casa ANL iar donmul primar nu da apartamentele goale existente in blocurile ANL la oameni le tine goale si nu stiu de ce?????????????de ceeeeee?

 13. asa cum tine goale si apartamentele sociale si cele de inchiriat zeci de locuinte la cheie…de ce? pt ca e golaneala de aia….face miliarde de cheltuieli cu toate prostiile de evenimente si campanii si ajutoare care de fapt e paravan pt sustras fonduri iar locuintele le tine goale. verificati chestia asta – il doare n pwww de locuitori …fiecare pt el..la tv se dau locuintele praf in ochii iar in caminul din neptun a bagat toti membrii pnl din CT – a se verifica…aia de acolo care stau pe ce liste apar….e o golaneala mai mare ca in trecut de 1000 de ori….pacat ca parea altfel dar se pare ca e teatru tot ce se repeta…are 50 de cuvinte care le invarte la fiecare interviu…bla bla….rahat….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.