[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130201fruvileg2.m4v”]

Dialog deschis intre cetatenii din zona Neptun si primar. Cetatenii reclama probleme cu apa potabila

7 COMENTARII

  1. A venit Directorul de la Raja repede ca l-a chemat primarul,daca il sunau oamenii nici nu raspundea la telefon

  2. in mangalia cand tine audiente? in mangalia cand rezolva problemele?i-am semnalat in scris, pe adresa de la primarie,niste probleme si am primit raspuns de la adpp niste minciuni mai mari decat ei….in mangalia nu face nimic…ar trebui sa isi reciteasca programul de campanie…

  3. sa nu se mai promita AJUTOARE! LA MUNCA!Blondul care bea cafea,la final nu era multumit de ajutoarele de 300lei…sa se duca la munca pt 600lei???Mai bn fura capace de canal sau cabluri din olimp sau neptun…eu chemam politia sa faca un recensamant,verificare carte de identitate,,etc!Repede una,doua HAI LA AJUTOARE SOCIALE!Nu ati vazut cum s au repezit sa ceara de munca???Sa se calce in picioare nu altceva!!Sa platim impozite mai mari pt ce Dle Primar???

  4. pt un hot care nu vrea sa lucreze pt 600 ron cica e putin,dar ce stie sa faca pt 600 ron?ce calificare are?BOSCHETAR
    SA FURE ATAT STIE NIMIK ALTCEVA
    pt saraci nu se dau ajutoare dar pt BOSCHETII ASTA DA

  5. pentru ajutoarele care le primesc ar trebui sa presteze niste ore de munca acolo unde este nevoie,dar ei nu servesc pentru ca munca e grea .Pe unii ii vezi cu masini si telefoane scumpe ,scot valuta din buzunare mai ceva ca la casele de schimb si daca incerci sa te ei de viata lor fac urit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.