Fostul primar Tusac nu mai primeste nimic de la PSD

8
61

Fostul primar al municipiului Mangalia, Tusac Mihai Claudiu a ramas in urma carutei PSD. Dupa ce sugera ca s-a retras din cursa pentru primaria Mangalia pentru un post de deputat, a ramas sa viseze pentru un post de sef pe la Administratia Fondului de Mediu. Se pare ca nimeni din PSD nu-l mai doreste pe domnul Tusac dupa ce a reusit sa-si puna toata presa in cap prin comportamentul sau si multe activitati aflate in atentia autoritatilor. Ramane de vazut ce va face fostul primar avand in vedere ca are inca multe proprietati in zona de sud a litoralului iar echipa sa este bine pusa la adapost in functii chiar bune.  Pana atunci sa ne delectam cu ce a lasat in urma fostul primar chiar in saptamanile de campanie:

IMAGINI DIN ARHIVA: ALEGERI  LOCALE 2012

8 COMENTARII

  1. ca si iorgus si tusac ne a tras o frumos la toti dar mangalia are multi oameni destul de prosti ca sa isi dea seama.

  2. Faptul ca a fost exclus de la conducerea primariei si acum si din viata politica Romaneasca, se datoreaza votantilor din Mangalia care nu l-au mai vrut, dar in special celor de la Mangalia Tv, care l-au aratat asa cum era, in toata marsavia lui (dupa cum vedem si din aceste filmari, dar si din altele postate de-a lungul timpului; Bravo baieti !
    Acum ar fi timpul sa intervina primarul Radu si sa-l cheme in instanta pentru jaful pe care l-a facut in primarie. Probe gaseste, numai vointa sa fie, dar ma tem ca nu o va face. Au astia (marea majoritate) un cod al complicitatii de zici ca nu se poate… In campanie promit sa spanzure pe toti hotii si coruptii, ba ii si nominalizeaza, iar odata ajunsi in scaun, uita sau mimeaza ca nu au probe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.