Reprezentantii administratiei locale au convocat o intalnire pe problema “copiii cu autism”

8
103

Reprezentantii administratiei locale au convocat o dezbatere pe problema “copiii cu autism”

8 COMENTARII

 1. va faceti de ras in fata oamenilor dupa felul cum a ti purtat discutii ,nu cunoasteti baza legala ,legea care reglementeaza problemele sociale ,s-a terminat campania electorala ,platiti un microbuz lui maganu si ati rezolvat problemele

 2. eu am avut copiii la d na diana petre si am fost foarte multumita de felul in care s a comportat si a lucrat cu ei .ma bucur ca nu i am cu probleme dar daca fereasca dumnezeu era asa i as fi dus cu incredere la centrul paideia .am mare incredere in ei.isi dau tot interesul sa le fie bine copiilor.

 3. stiu ca va este foarte greu sa tineti piept situatiei din cauza unor mahalagioaice care nu stiu decat sa barfeasca …dar doamna dima oare de ce si a adus singura copilul la evaluare …nu cumva a simtit ca are o problema…s au ca era oricum gratuita evaluarea…iar despre doamna dobrescu sa nu mai adune mamicile gramada si sa le ridice in potriva terapeutilor din centrele in care isi duce copilul ar putea sa si rezerve mai mult timp pentru copil decat pentru barfa.

 4. As dori sa clarific trei aspecte puse in discutie in cadrul sedintei publice:
  1. Dna. Dima a cerut sa i se faca o evaluare copilului (evaluarile se fac doar la cererea parintilor). In urma evaluarii, parintilor li s-a comunicat un punct de vedere (pe care ni-l asumam) si au fost indrumati catre medicul specialist (care are competenta de a pune un diagnostic).
  2. Dna. Georgiana Sbiera , care a fost angajata asociatiei timp de 10 zile lucratoare, perioada 1- 15 mai 2012. A plecat din cadrul asociatiei fara nici o explicatie, refuzand sa semneze macar decizia de incetare a contractului de munca. Ulterior, pe la finalul lunii mai, si-a deschis propriul centru, infiintand Asociatia Sf. Mihail, Gavril si Rafael pentru copiii din spectrul autist, asociatie care si-a inchis activitatea in luna decembrie 2012. Din momentul in care dumneaei a plecat de la asociatie, a facut declaratii defaimatoare atat publice cat si private prin care a fost afectata imaginea asociatiei.
  3. Cele doua mamici din cadrul sedintei publice sustin ca s-au implicat in campania 2%, doar pentru cazul in care copiii danselor ar fi beneficat de serviciile dnei. Georgiana.
  Pe data de 25 mai, ultima zi pentru directionarea formularelor 230, cele doua mamici erau foarte bine informate despre existenta si activitatile centrului, precum si despre echipa noastra. S-au implicat in strangerea de formulare in deplina cunostinta de cauza!
  Doresc sa precizez ca din directionarea 2% , s-au virat 28556,9 lei. Din Mangalia s-au directionat 22223,49 lei, de la 377 persoane. Acesti bani sunt folositi pentru activitatile asociatiei. Nu exista nici o forma legala pentru a-i redirectiona nominal catre cineva, singura datorie este cea morala pentru persoanele care au directionat aceasta suma si sa le multumim pentru gestul facut!
  Daca cele doua mamici doresc sa frecventeze centrul pentru copiii dumnealor, cum a fost intelegerea initiala, noi le punem la dispozitie serviciile terapeutice, logopedice si de consiliere, pe care acesta le ofera!

 5. dincolo de rivalitati personale si profesionale copii nostri sunt cei care platesc.lasati singurul lucru bun care mai este in oras sa ne ajute copii.daca doctorul copilului meu a vazut evolutia dupa 3 luni de terapie la centrul Paideia credeti ca este cineva in masura sa contrazica un specialist?

 6. Admiram gestul primariei, de a avea initiativa de a pune in discutie anumite probleme ale oamenilor. Trecerea de la palmieri la dezbateri este mare…numai ca edilii par depasiti de situatie…daca nu le iese nimic chiar ca nu se mai uita la legislatie si la incarcarea sufleteasca cu care vorbesc parintii!

 7. Ar fi pentru prima data, cand reprezentantii primariei Mangalia, sunt implicati cu adevarat in astfel de actiuni. Pana acum numai vorbe…
  E un inceput bun pentru voi, domnilor.
  In rest, barfele si gura rauvoitorilor nu le vom inchide niciodata. Succes si la multe astfel de actiuni !

 8. solicit demisia domnului dumitrana romulus si a persoanelor duca adriana si banu gabriel pt minciunile si exagerarile cu care se plang la primar in momentul cand o persoana cu probleme in mangalia vine sa vorbeasca cu dansii.te duci azi iti spune o poveste iar peste o luna iti zice cu totul altceva.nu va mai duceti la romulus dumitrana in audiente ca oricum nu-i pasa de problemele cetatenilor si a orasului.il intereseaza afacerile proprii si cum sa se mai imbogateasca pe spinarea cetatenilor.un bucurestean din sectorul 3 alungat din bucuresti care a venit la constanta sa ne fure pe noi cetatenii.domnul primar cand la-ti adus pe mafiotul asta in mangalia nu stiati ca este hot si nepasator?daca vreti ca sa va mearga bine scapati de acest individ care nu il sufera mangalia.cetatenii va vor taxa daca nu scapati de acest bucurestean venit sa ne fure.stati ca mangaliotii nu suporta bucurestenii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.