[jwplayer config=”player”  file=”http://www.mangalia.tv/video/20140331incendiu.mp4″]

Luni a fost o zi trista pentru familia Raim, un incendiu a distrus in intregime acoperisul casei de pe str. Matei Basarab. Vecinii au sunat la 112 si doua autospeciale ale pompierilor au ajuns in aproximativ 30 min. , prima fiind autospeciala noua primita in toamna anului trecut de la Consiliul judetean Cta. Focul a fost lichidat in intregime  cam intr-o  ora si jumatate. Din fericire, nu s-au inregistrat victime, insa acoperisul  a ars aproape in totalitate. Din spusele proprietarului, nu locuia nimeni in casa si urma sa o scoata la vanzare. Casa nu era asigurata.

Se pare ca incendiul a fost provocat  de la bucataria vecinului, cele doua locuinte fiind foarte apropiate.

10 COMENTARII

  1. De unde stii tu mai PINOCHIO la ce ora au sunat vecinii si cat timp au facut autospecialele pana la locul incendiului?
    Din momentul primirii anuntului in subunitate si momentul ajungerii primei autospeciale la locul incendiului au trecut 9 minute pentru ca subunitatea se afla la 7 km distanta de locul evenimentului.

  2. ale dracu ciori mai aveau putin si isi faceau casa peste cea a vecinului ,asa le trebuie au bani sa sio refaca

  3. sigur a fost combustie spontana si nu o mana criminala :)) la cati “prieteni” are…….pacat ca primaria da avize de construire mai ceva ca in congo si nu ia nici o masura pt cele construite abuziv….mita si spaga sa traiasca ca s au umplut toti de bani cei de la primarie..stau pe salarii de 6-7 mil si baga in buzunar mii de euro spaga. zic!

  4. Primaria nu a dat aviz pentru toata casa aia . Yasar si-a facut casa mai mare dacat trebuia insa cineva a inchis ochii . Pe urma a facut o si mai mare si inca o mai face. Ca mesterul Manole.

  5. Raim se crede pe 30 decembrie fratica nu agita spiritele ca faci panica …….. un needucat fara pic de carte si cunostinte …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.