Ieri s-a tinut o alta sedinta de Consiliu Local fulger, fara sa fie anuntata presa, deja un lucru obisnuit. Primul punct ar fi fost dotarea cu aparatura medicala a blocului operator sectia ATI din cadrul spitalului Municipal Mangalia. Lucru bun, caci in spitale ne baga politicienii. Problema ar fi suplimentarea la SPORT cu 1.000.000 lei noi ( 10 miliarde lei vechi sau 230 mii euro ).  De ce sedinta rapida pe furis ? Destinatia banilor exacta ? Sigur nimeni nu ne va raspunde.

3 COMENTARII

  1. Dar e foarte clar ; Tusac a luat exemplu de la Udrea, care a “facut” terenuri de sport si piscine la preturi astronomice, pentru a-si putea trage parte atat pentru ea, cat si pentru campania electorala care se apropie. Si la Mangalia urmeaza campanie. Si Tusac candideaza din nou si are nevoie de bani. De ce nu ar proceda in mod asemanator cu Udrea, ca doar platim noi, fraierii ?!?

  2. La spital nu avem ce comenta…dar la Sport??? ce e asa nevoie urgent??? au terminat cu strazile, trotuarele, izolat blocuri, etc…multe ale lucruri mai necesare momentan. Nu ca as fi impotriva celor care fac sport, dar pe timp de criza investim cam aiurea banii si asa putini sau care nu prea ii avem in buzunarele primariei.
    Mai bine ar pune pe cei de la Polaris, sa adune tarana/praful de pe marginea strazilor…ca si asa e cam multa depusa de asta iarna – cand bate umpic vantul mai puternic, ridica praful in aer si apoi il inhalam si ne inbolnavim la plamani, gat, iritatii ale ochilor (ca si asa sunt foarte ieftine “plimbarile”pe la medici si farmacii).

  3. Stiati ca in Mangalia toate fondurile din rugby ajung la celebrul “nea Aurica”??? Stiati ca mai exista si Rugby Club Litoral caruia i se aloca fonduri doar pe hartie, pentru ca atunci cand le cere toata lumea se mira???? Asta apropos de fonduri pentru sport…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.