[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120410neptun.flv”]

13 COMENTARII

  1. observa totusi cineva ca celebra alee a trandafirilor care era pe o distana de 3 km a disparut? si ca spatiul verde este acum praf?

  2. NICI NU MERITA SA DUREZE MAI MULT FILMAREA…ACOLO TOTUL ESTE UN ADEVARAT DEZASTRU….TE UMPLI DOAR DE PRAF SI NERVI…Cica se lucreaza…pe banii cui? din banii cui?? sunt absolut inteligenti…au facut locuri de parcat masinile, dar pe care trebuie sa ajungi dupa ce urci o frumoasa bordura….PARCARE CU BORDURA!!!!…pai daca Don’ TUSE are MASINA DE TEREN…DAAA…IMPRESIONANTA GRIJA PT CETATEANUL CU MASINA MAI DE BUN SIMT…sau poate la unii compenseaza MARIMEA masinii cu MARIMEA…….CARE NU ESTE… :)…….TOTUSI LIPSESTE CEVA ACOLO…. UN BENER MARE SI ROSU PE CARE SA SCRIE: ” LUCRARI MODEL UNICAT…MAIHAI CLAUDIU TUSAC”…aaaa si niste oameni buuuuni la suflet care sa dea si niste pachetele….MOOOOCA FRATE…ca asa place la ALIGATORI CEI BATRANI…

  3. Portocaliu esti tu sau rosu, da raportul alor tai ca sintem fara culori. Unde esti tu cel care face ceva pentru oras? Nu te vad nicaieri. Hai pe la sediu la noi sa pui osu la treaba voluntar ca si noi si apoi poti comenta. Vrei sa acceptam orice porcarie tacit? Hai sa ne punem pe treaba si apoi sa aruncam cu acuzatii. Astept vizita ta pe la noi la sediu.

  4. VARZA SUNTETI ! SI TANTI ,,MIMI” SA-SI PUNA NISTE TOACE MAI INALTE CA NU SE VEDE DE MICROFON. SFAT : LASATIVA DE MESERIE ! PACALITILOR !

  5. Daca o lungeam ne acuzati de implicari , ca ne luam de careva…. acum priviti noua filmare unde am avut numai de lauda la adresa unui tanar care face kiteboarding , in extrasezon, deci Mangalia ar face treaba tot anul daca cei care ne conduc nu ar fi preocupati cu altele.

  6. @ Gogu, Dudu si restul gashtii (daca nu cumva e unul si acelasi si a scris sub nume diferite); Nu va mai erijati in “carcotasii de serviciu” ca nu va sta bine. Mai ales cand nu aveti motive si va luati de chestii inexistente. Ar trebui sa fim recunoscatori ca s-a gasit cineva sa ne informeze (gratis) de mersul urbei. Dar se pare ca pe voi tocmai asta va nemultumeste, faptul ca s-a filmat, nu ca s-a filmat putin. (In fond putea fi si o fotografie si tot se vedea esentialul, ca doar nu e un act artistic refacerea caldaramului). Se pare ca nu sunteti simpli carcotasi, ci mai degraba pupincuristi ai lui Tusac si aveti ordin sa denigrati pe oricine da in vileag prostul management si “manariile” pe care le face. RUSINE ba !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.