pe mare

23 COMENTARII

 1. Sper sa intre in reparatii si sa nu fie pt gaze de sist. Spun asta deoarece stiu ca santierul nu mai face reparatii demult ci doar nave noi.

 2. Izvorul minunilor te anunt eu ca din 2012 santieru s-a bagat si pe reparatii calumea… pentru ca nu prea au comenzi…cel putin in 2011-2013 s-a construit doar in docul 3 iar in docurile 1-2 s-a reparat mai mult

 3. dega iesim pe strada ei fac ce vor
  peste 2ani mng o sa fin in apa ca si callatis

  peace!!!!

  this is romania sucks

  Mafia does not exist
  Mafia’s PARLIAMENT!!!

 4. Sunteti niste cretini toti. Asta este platforma marina pentru forare de petrol! Platforma de forare a gazelor de sist arata ca o macara obosita.

 5. In mare se foreaza dupa gaze naturale, conventionale, nu de sist. Se spunea ca ar fi o punga de gaze in zona Neptun- aproximativ 3 km in larg, dar ca e posibil sa fie si hidrogen sulfurat, ceea ce pune in pericol exploatarea (si mediu, fireste). Nu mai stiu cum a ramas, daca se poate fora sau nu.

 6. Pentru curiosi!!! Platforma este in santierul DMHI pentru reparatii, a fost bagata in doc.La bordul sau sunt 68 de muncitori care sunt cazati la hotelul CRSA din Mangalia.In fiecare dimineata si seara sunt transportati de catre un autocar si un microbuz ce apartin firei Nordiana.V-am dat toate detaliile ca sa nu mai vorbiti aiurea ba ca e pt gazele de sist ba k e pt aia :).O repara si pleaca in treaba ei.

 7. Da! este doar o platforma MARINA de extractie petrol .
  Va dau si numele : Saturnus !
  ………………
  deci …stati calmo .

 8. pai daca a intrat la reparatii ……
  care va fi numele EI in final ?
  Venus ?
  ……………….
  mo…important e ca cei din DMHi mai au de lucru, oricum si pentru Ei acest an e decisiv.
  ……………..
  deci…Sanatate si sa ai de munca !

 9. se numeste uranus port vila. este la reparatii. pe urma pleaca in strainatate pt ca e vanduta dar nu are toate actele. ii trebuie ceva de genul cum este itp-ul auto

 10. mah…cautati pe google “grup servicii petroliere” si aflati detalii acolo.asta este o platforma marina intrata in reparatii de mare anvergura,apartine G.S.P.,a ajuns si pe la noi prin santier si …atat.
  a,da…pleaca in cel mult doua saptamani inapoi la agigea.(unde se mai afla un santier al G.S.P.)

 11. faina jucaria……
  da e UR Anus si e inmatriculata in statul va……undeva langa Australia.(o insula)
  …………………….
  Mare vrajeala……

 12. Hai ca esti penibil, javro, cu “marea vrajeala” si cu puncte, puncte. Daca ai ceva inteligent de spus, spune-o cu subiect si predicat, daca nu; Lasa vrajeala !

 13. @Hingherul
  …………………………
  e importata din australia satul Vanuatu …mo..
  ……..
  e bine ?
  …………
  are 3 picioare (coloane) si va face explorari in Marea Neagra !
  ………..
  Altceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.