Furnizarea apei potabile va fi întreruptă temporar, săptămâna viitore, în Mangalia și stațiuni

0
138
În scopul realizării conexiunii la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă în stațiunea Venus, se anunță întreruperea furnizării apei potabile începând de marți, 16 ianuarie 2024, ora 22.00, până miercuri, 17 ianuarie 2024, ora 22.00.

Această măsură va afecta consumatorii din stațiunile Venus, Jupiter, Cap Aurora, precum și Herghelia Mangalia, Asociația de Proprietari Fruvileg nr. 59 și Stația PECO Neptun. În același interval de timp, se anticipează o scădere a presiunii apei, în special la etajele superioare și în zonele înalte din orașul Mangalia și stațiunea Saturn.

Proiectul face parte din cadrul Contractului de Lucrări – CL17 “Rețele apă și canalizare Mangalia Nord și Stațiuni”, cu o valoare estimată de aproximativ 29 milioane de lei. Acesta este implementat prin intermediul Programului Operațional Infrastructura Mare (POIM).

În timpul întreruperii furnizării apei potabile, se recomandă consumatorilor să-și asigure rezervele necesare și să adopte măsuri de economisire a apei pentru a minimiza disconfortul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.