Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au reţinut în vederea confiscării 200 de flacoane cu parfum pe care două persoane de sex feminin încercau să le introducă în ţară fără documente de provenienţă.

În data de 19.07.2012, în intervalul orar 00.30 – 02.30, poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor unor persoane care se întorceau în ţară cu două autocare din direcţia Turcia.

În bagajele personale aparţinând cetăţenilor români I.N. de 42 ani şi F.N. de 38 ani, domiciliate în municipiul Constanţa, au fost găsite ascunse şi nedeclarate 150 de flacoane de parfum de 100 ml fiecare şi 50 de flacoane de parfum de 20 ml fiecare pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de parfum, în valoare de aproximativ 5.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele celor două persoane au fost aplicate sancţiuni contravenţionale conform art. 4 din Legea 12/1990 republicată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.