[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120719clm2.flv”]A doua sedinta de Consiliu Local si absentii :

 

Maganu Bogdan – PSD ( viceprimar )

Guta Marian Eugen – PSD

Iorga Vasile – PDL

Olan Vasile – PC

Bociog Stefan Dragos – PPDD

 

 

5 COMENTARII

  1. Vad o gasca de interese care se fac ca nu stiu cine profita in urma transportului din zona. Andrei Sorin de la pnl face pe mortu si a uitat ca a infiintat cu Maganu SeaSide Tours.Maganu cu microbuzele SET nici nu a venit la sedinta sa nu fie pus in situatia sa dea explicatii ca asociatul lui Sorinel.Tusac vad ca deja a disparut, poate cu bani cu tot.Acum chipurile nimeni nu stie ce s-a intamplat in ultimii 4 ani, dar unii erau consilieri si atunci.

  2. Pasa nu a venit ca-l doare, undeva de mangalieni.Maganu i se rupe si lui.Olan a uitat drumu de la Albesti spre Mangalia.Ciumecu ala de la Bucuresti care se spune ca o arde cu fiica lui Ciociia vad ca nu apare pe la sedinte deloc ca logic daca nu e din Mangalia.Au inceput un nou mandat toti parasutatii care nu au treaba cu Mangalia.Sa nu uit de Linica Stan care repede sare sa ia ceva de la primarie pentru o bucatica de pamant pe care primaria a facut un trotuar.Incompatibilitate nu e si asta sa spui in gura mare ca vrei lovele pentru interesele THR? Ce mai sare si Minca pentru nasa.Cel mai frumos cadru este la sfarsit cand Minca si Petcu vorbesc de mancare si li se rupe lor de Mangalia si sedinta.Consilierii ar fi trebuit votati ca primarii,unu cate unu.Dar poate ca oricum ieseau la cati pierduti au votat PPDD si Ciociia.

  3. In legatura cu ocuparea postului de secretar domnul primar primeste ce i se serveste de catre tusac . Reluarea concursului nu trebuia sa aiba loc deoarece exista un proces care are termen pe la toamna . Lui tusac i-a iesit si de data asta si si-a pus omul acolo unde are nevoie sa fie avizate anumite proiecte cere il intereseaza . Secretarul care asigura legalitatea actelor l-a pacalit pe primar printr-o ilegalitate .

  4. Boita si Tusac au ascuns mereu ca merg impreuna . Acesta este si motivul pentru care ea nu venea la primarie si mergea el la ea la birou . Primarul habar nu are ca tot tusac conduce si imghite pe nemestecate tot ce-i serveste acesta .

  5. majoritatea celor de acolo nu beneficiaza de sistemul centralizat asa ca nu stiu cat interes au, ca treaba sa mearga….problema este ca tusac castiga oricum….adica…chiar daca se reziliaza contractul cu, callatis therm, chiar daca nu tusac castiga bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.