• Este pentru prima dată când vor urca pe aceeaşi scenă Holograf, Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Loredana şi Direcţia 5;
  • Concertul Europa FM are loc pe plaja dintre Venus şi Saturn, duminică, 29 iulie, ora 20:00;
  • Intrarea este liberă!

Bucureşti/ 18.07.2012:  Europa FM dă tonul distracţiei în această vară! Am pus la cale concertul anului: Europa FM Live pe Plajă, un concert care va dura mai bine de 5 ore şi care va aduce – în premieră – pe  aceeaşi scenă 5 nume mari ale muzicii româneşti: Holograf, Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Loredana şi Direcţia 5.

Şi tot în premieră, pe scena Europa FM, Ştefan Bănică va cânta live cel mai nou single al său – „Nu e prea târziu”. Piesa a fost lansată în emisiunea Europa Express, de la Europa FM, realizată de George Zafiu care va fi şi MC-ul Concertului Europa FM Live pe Plajă.

Holograf va concerta într-o formulă care a făcut istorie. Chitaristul  Nuțu Olteanu revine din Suedia, unde a emigrat acum 20 de ani, pentru a cânta alături de foștii săi colegi. Aşadar, în formulă extinsă, Holograf  pregătește un adevărat spectacol pe 29 iulie!

Horia Brenciu promite, la rândul său, un show de zile mari! El va urca pe scenă alături de HB Orchestra. Horia Brenciu se află, zilele acestea, în concediu în străinătate unde îşi încarcă bateriile pentru concertul Europa FM Live pe Plajă!

Loredana se declară convinsă că va fi un concert de pomină! „Nimic nu se compară cu un concert pe plajă, asta e clar. Răcoarea serii, briza mării şi miile de fani de pe nisipul din faţa scenei. Este…visul unei nopţi de vară” mărturiseşte artista, care subliniază că nu a mai cântat pe o scenă pe plajă de mult timp. „Va ieşi de pomină, sunt sigură!” – afirmă Loredana.

 

 

Direcţia 5 îşi prezintă pe scena Europa FM de pe plajă noul single – „O fată ca ea”, interpretat de Toni Şeicărescu şi Cristi Enache. Deşi formaţia a devenit celebră pentru piesele sale de dragoste, Marian Ionescu, liderul formaţiei – promite un concert în forţă, plin de energie, pentru fanii care vor veni să-i vadă cântând la evenimentul Europa FM din 29 iulie.

Concertul va fi transmis live pe frecvenţele Europa FM.

Între timp, ascultătorii pot vota pe pagina de Facebook a Europa FM melodiile preferate ale artiştilor care vor urca pe scena de pe plaja dintre Venus şi Saturn. Piesele care strâng cele mai multe voturi vor fi apoi cântate la Concertul Europa FM Live pe Plajă.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia şi vine ca o continuare a seriei de concerte din Garajul Europa FM, care a adunat timp, de mai bine de un an, 29 de trupe şi artişti. Garajul Europa FM revine la toamnă, în septembrie, cu noi concerte live.

Despre Europa FM – un radio de milioane de români.

Europa FM este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 12 ani de existenţă.

Europa FM a primit titlul de – Cel mai de încredere post de radio –  timp de şapte ani la rând în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile. Peste 1.600.000 de ascultători aleg să păstreze zilnic frecvenţele Europa FM, pentru cea mai bună muzică din ’80 până azi şi pentru ştirile care contează.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.