Luni, 02 iulie a.c., ora 02.30, un echipaj de jandarmi aflat in patrulare pe plaja din dreptul terasei ,,La Corturi”, din Vama Veche,  a observat  trei persoane care pretindeau că sunt lucrători de poliţie, legitimând cetăţeni campaţi pe plajă. Jandarmii au observat că una dintre persoane a ieşit din cort cu o borsetă.

La vederea şi la somaţiile echipajului, suspecţii au fugit spre terenul viran dintre localităţile 2 Mai şi Vama Veche. Un bărbat, a aruncat borseta, a fost prins după aproximativ 50 de metri, iar ceilalţi doi, după o urmărire de aproximativ 500 de metri, cu sprijinul echipajului de intervenţie.

Constantin T., de  18 ani, Ioan B., de 40 ani,  Megimedin R., de 30 ani, din Pecineaga, au fost predaţi pe baza de proces verbal, Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi sau ale autoturismelor, şi să nu parcheze autoturismele în locuri ferite sau slab luminate. De asemenea dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute cu scopuri obscure, cetăţenii sunt sfătuiţi să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.

Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.