[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120702clm.flv”]Validarea consilierilor si primarului ( video integral )

10 COMENTARII

  1. Iaca MAREA SCHIMBARE…imi vine sa rad si cu fundul….cu D-ul Cioculet( Maganu)- viceprimar…SUNTEM TAMPITI RAU FRATE…. cu Tusea magareasca (Tusac) inca in frunte, mai din spate nitelus….DAAAAAA…orasul lui SULEA-VODA…. Am facut rahatul bici si acum si pocneste…. TAAAAARE…

  2. cica am scapat de Finu’ ca ne ameninta Nasu’ si am dat de Dracu Lacu’ va urez un Oras European tuturor mangalioti ”destepti”

  3. Daca nu i-a stropit popa Carlan cu AGHIASMA eu cred ca nu au fost validati .Ce caterinca cica jura pe biblie.Sunt sigur ca habar nu au macar cate carti sunt in Biblie.Si ala cica vezi ca turcu nu a spus Jur.Pai ce te faci daca unul din ei este ateu pe ce jura?Adio Mangalia.

  4. Georgiana,
    hai sa vedem deci avem asa Beghim Levent – baiatul cel mare al lui Sebat BEGHIM, patronul lantului de magazine, Levent si Bya Market, si a pizzeriilor ANTIK PIZZA, nascut in mangalia….
    Bogdan MAGANU – fostul sofer al PSDistilor, mare patron de firma de trasport acum, Membulat Ghiulgean – fosta consilier si sustinatoare a lui Iorgus, patroana hotelului ALUTUS din Mangalia, Linica Stan, directoarea THR , patroana hotelului SATURN din statiunea Saturn, Marin Ciocaia, un domn ce are 8 clase si o scoala de socotitori terminata, Bociog-bucurestean ginerele acestuia din urma, Sorin Andrei – economist, patron in Venus al terasei Larisa… si o pot tine tot asa,.. sunt din Mangalia majoritatea… nu pot baga mana in foc decat pentru vreo 2 ca vor face treaba… o sa vedem, sper sa nu ma insel nici in privinta acestora!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.