Evenimentul “Erato – o poveste muzicală”, în această seară la Grădina Culturală Callatis

0
223
  • Locuitorii Municipiului Mangalia sunt invitați să se bucure de o experiență culturală memorabilă, oferită de talentata harpistă Miruna Vidican.

Evenimentul intitulat “Erato – o poveste muzicală” va avea loc marți, 5 septembrie 2023, începând cu ora 19.00, la Grădina Culturală Mangalia și promite să fie o călătorie sonoră unică, plină de frumusețe și emoție.

Harpista Miruna Vidican, cunoscută pentru virtuozitatea sa și pasiunea pentru muzică, va încânta publicul cu interpretarea sa impresionantă a repertoriului său divers. Sunetele fermecătoare ale harpei vor crea o atmosferă de poveste, în care audiența va putea călători prin diverse stări emoționale și imaginații artistice.

În plus față de minunatele interpretări muzicale ale artistei, organizatorii ne promit și câteva surprize deosebit de emoționante. Aceste momente vor completa atmosfera și vor face din această seară una cu adevărat de neuitat.

Erato – o poveste muzicală” este o oportunitate de a vă bucura de arta și muzica într-un mod unic și emoționant. Nu ratați această ocazie de a vă delecta simțurile și de a vă lăsa purtați într-o călătorie sonoră deosebită alături de talentata harpistă Miruna Vidican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.