Șoferi depistați la volan sub influența alcoolului și a drogurilor în Vama Veche

0
177
  • Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au dat dovadă de vigilență și determinare în combaterea pericolului pe șoselele din Vama Veche. În două situații separate, au reușit să depisteze șoferi care au ignorat complet regulile și au urcat la volan sub influența alcoolului și a drogurilor.

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 11.35, polițiștii de la Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani care conducea un autoturism pe strada Plajei din stațiunea Vama Veche. Șoferul a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe șofer la spital pentru prelevarea de probe biologice, în scopul stabilirii nivelului de alcoolemie din sânge.

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 08.55, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în stațiunea Vama Veche, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

În ambele cauze, s-a întocmit dosar de cercetare penală.

În final, îndemnăm toți șoferii să conducă responsabil și să respecte întotdeauna regulile de circulație. Conducerea sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului nu este doar ilegală, ci poate duce și la consecințe tragice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.