Clubul Rotary Mangalia vă invită la evenimentul caritabil “Dansează pentru a da speranță”

0
211
  • O seară de dans și muzică pentru susținerea persoanelor cu boala Parkinson din Municipiul Mangalia

Clubul Rotary Mangalia se pregătește să aducă bucurie și speranță în inimile persoanelor afectate de boala Parkinson din Municipiul Mangalia, printr-un eveniment caritabil special numit “Dansează pentru a da speranță“. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, începând cu ora 19.00, în incinta grădinii de vară a Hotelului Corsa din Mangalia.

Scopul acestui eveniment este de a strânge fonduri pentru organizarea unor cursuri de dans destinate persoanelor care luptă cu boala Parkinson, ca parte a proiectului pilot intitulat “Terapie prin dans“.

Pe parcursul serii, participanții vor avea ocazia să danseze pe ritmurile muzicii din generațiile anilor 80-90, creând astfel o atmosferă plină de energie și entuziasm. Prin intermediul acestui eveniment, Clubul Rotary Mangalia își propune să ofere o șansă celor care se confruntă cu boala Parkinson de a-și îmbunătăți starea de sănătate și de a descoperi bucuria dansului ca formă de terapie.

Într-o lume în care speranța este uneori greu de găsit, Clubul Rotary Mangalia dorește să transmită un mesaj puternic: speranța se află în visurile noastre, în imaginația noastră și în curajul nostru de a transforma aceste visuri în realitate. Prin acest eveniment, ei încurajează comunitatea să se alăture acestui efort nobil și să contribuie la transformarea visurilor persoanelor afectate de boala Parkinson în realitate.

Pentru cei interesați să participe la eveniment sau să obțină mai multe informații, se pot face rezervări la numerele de telefon: 0735168285 sau 0740656490.

Clubul Rotary Mangalia vă invită să fiți alături de ei în această seară de dans și muzică, în care sărbătorim speranța și solidaritatea, și să contribuim la o cauză care poate aduce lumina în viețile celor care luptă cu boala Parkinson. Dansăm pentru a da speranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.