DOCUMENT CNSAS. Mugur Mihăescu – alias “Garcea” – şi-a turnat prietenii şi colegii la Securitate

0
47
Mugur Mihăescu la protest (FOTO: romaniatv.net)

Mugur Mihăescu – alias “Garcea”- a fost recrutat de Securitate în iunie 1986 şi a primit numele conspirativ “Mihai”. Timp de 2 ani, a furnizat date braţului opresiv al comunismului despre colegii şi prietenii lui, atât când făcea Armata, cât şi ulterior când a fost student, precizează ziariștii de la epochtimes-romania.com.

Din documentul obţinut de Newsweek România, “Garcea” – una dintre vedetele de la mitingul “anti-COVID” din Piaţa Victoriei – a povestit Securităţii, printre altele, cum un coleg de-al său avea o iubită în Israel, acolo unde se mutaseră mama sa şi fratele vitreg, în urma separării de tatăl său care a rămas în România.

Mugur Mihăescu îl descosea pe amicul său cu privire la planurile de nuntă ale acestuia cu prietena sa din străinătate, apoi povestea Securităţii despre felicitările pe care aceştia şi le trimiteau cu diferite ocazii şi cu teama ca relaţia şi dialogul lor să nu fie descoperite tocmai de Securitate.

Potrivit g4media, toate angajamentele semnate de “Mihai” apar într-o adeverinţă CNSAS din 14 noiembrie 2013. Dosarul său a fost studiat de CNSAS după ce Mihăescu şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 5 la alegerile locale din 2012. În pofida notelor consemnate de CNSAS, instituţia a considerat că lui Mugur Mihăescu nu i se poate atribui calitatea de lucrător/colaborator al Securităţii.

Vedeţi adeverinţa CNSAS despre toate turnătoriile lui “Garcea” aici.

sursa: epochtimes-romania.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.