[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130304dezbatere.m4v”]

Dezbatere pe tema mansardarilor in Mangalia

 

13 COMENTARII

 1. daca se va materializa ceva in curand poate lumea o le dea crezare, altfel… unii s-au cam saturat de promisiuni!!!

 2. e atat de publica dezbaterea ca nu a auzit nimeni de ea.dovada o are dumitrana in fata ochilor.are un site al primariei si il lasa sa mucegaiasca degeaba.

 3. lasa-ma in puii mai cu site-ul. no gasesti nimic util. nu stius de ce se tot lauda cu site-ul. rahat

 4. In Constanta s-a facut in mare proportie si arata foarte bine blocul reabilitat si izolat. Creste si pretul apartamentelor in bloc.

 5. In cazul acesta Domnule Dumitrana, daca se materializeaza proiectul CP5, impetuos necesara este si o parcare. In zona nu exista parcare. Mai ales pentru cei ce vor sa cumpere apartamente in acea mansarda. In acest moment este un noroi in jurul blocului de nedescris. Multumesc si succes. Rezultatul mansardarii sigur va schimba perceptia in bine a mangaliotilor despre acest tip de proiect.

 6. doar ca fac reparatii / curatenie in subsol, varuit scara, izolat bloc…sa cedam dreptul de folosita pe bloc sa apara garsoniere…? locuri de parcare nu se fac? deabia avem noi cei din bloc loc de parcare dar noii locatari, unde isi parcheaza masinile?
  daca in subsol e curat, tevi cam la fel, jumate de bloc au izolatie, mai toti au termopane, usa termopan si interfon la intrare…in cazul asta ce se primeste?

 7. @ webmaster ! Scuze, dar e o abordare a problemei, paguboasa; “lasa-ma… cu site-ul”, iar smecherii au luat bani cu sacul (pentru a face site-ul, desigur). Da, ori merge prost, ori nu merge deloc. Se incarca greu si nu e updatat la zi, desi primarul s-a laudat ca vom avea un site modern, cu toate informatiile de interes public updatate la zi, ba chiar ca va contine si un program prin care sa ne putem verifica fiecare situatia financiara, ba sa ne si platim taxele si impozitele on line. Bineanteles, nimic din toate astea, ai dreptate, dar nu ar trebui sa acceptam totul ca pe o fatalitate, ci sa cerem respectarea promisiunilor, mai ales ca cineva a incasat bani grei pe aceste promisiuni. Daca ne lasam calcati in picioare, vor continua cu alte abuzuri si ne trezim ca desi primarul se zbate, inspecteaza, face planuri si promisiuni, n-or sa mai fie bani pentru finantare.

 8. Adi, daca tu numesti panarama aia cojita de camin un bloc bun atunci vai de noi…. Dupa mansardare va arata ca un bloc nou nout. Nici nu se pune problema de comparatie. Preturile apartamentelor va creste simtitor. Daca va place asa cum este acum…lasati-l asa si o sa caute ei alt bloc.

 9. Noroiul provine de la gropile sapate de cei care au introdus tevile de gaz ,in primavara pe acest spatiu se va pune gazon

 10. ideea de mansardare nu este rea! cei care sunt la ultimul etaj, vor fi avantajati prin inca o structura care ii va apara de temperaturile ridicate, de scurgeri de la ploaie etc ! si chiar renovarea unor blocuri la exterior nu este o idee rea!cu izolarea apartamentelor;in multe orase s-a practicat cu succes; altele ar fi problemele; peste 1/3 (daca nu mai mult) din apartamentele din mangalia au fost vandute unor persoane din alte orase, care le folosesc ca apt. de vacantza si care-si platesc cheltuielile de intretzinere cand vrea dumnezeu, suferind ceilalti chiriasi;
  aceste garsoniere vor avea aceiasi soarta ;si vor produce aceleasi necazuri ! avand in vedere ca suntem localitatea cu cel mai redus regim pluviometric din tzara(desi platim apa meteorica ca cei de la munte)si cea mai indelungata perioada insorita, mai bine primarul si consilierii ar fi initiat realizarea cu fonduri mixte a panourilor de incalzit apa, pe aceste blocuri, degrevand astfel cheltuielile cetatzenilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.