Ziua de luni ne aduce noul primar care isi depune juramantul si oficial isi incepe mandatul. Cristian Radu astfel de luni va putea sa inceapa demersurile pentru rezolvarea problemelor urgente in Mangalia si statiuni.

15 COMENTARII

 1. spor la treaba,d-le primar!sunt multe de facut,speram sa va ajute si consiliul local.asteptam ,,Mangalia,oras european”

 2. Felicitari si spor la treabva ca aveti multe de facut si refacut .Ne punem mare speranta in Cristian Radu Si am vrea ca in 4 ani sa nu indrazneasca nimeni sa i fie contracandidat

 3. degeaba, lumea care a vrut a inteles ce se ascunde in spatele acestui baiat simpatic dealtfel, dar inconjurat de toti arivistii! va avea un mandat nu tocmai usor pentru ca sunt multe guri de hranit. dar sa nu ne grabim cum se grabesc sa plece unii in vacanta, mai este si un proces pe rol, primul termen pe 04.07!!! circul continua!

 4. Spune-i lu’ sef ‘tu Iorgus sa nu se mai chinuie sa puna dopul la sampanie ca e deja rasuflata. Mai bine sa-si puna cateva chiftele la pachet pentru Rahova ca o sa-i tina de urat lui Bombonel Nastase impreuna cu finutul Tusi. A venit vremea sa va carati din oras cu toata gasca.

 5. Daaa, pacat ca mangaliotii s-au pacalit atatia ani, de acum speram sa avem tarie de caracter si coloana vertebrala si sa intram peste ei in Primarie daca nu isi fac treaba…sa nu uitam niciodata ca noi ii platim pe ei …

 6. asa.cum.ati.scapat.de.candidatii.primariei.patati.DAca.se.poate.scapati.si.de.consilierii.patati.pentru.ca.ne.fac.orasul.de.rusine.si.uneori.mai.suferim.din.cauza.lor.In.REST.MULT.SUCCCES>RABDARE>SANATATE>SI>K?ADMIDAM>CURAJUL>DE>CARE>ATI>DAT>DOVADA>>>>DE>A>LUPTA>CU>MAFIA>LOCALA>IN>CIUDA>AMENINTARILOR.BUN.VENIT

 7. xxx de Maganu nu ar trebui sa mai puna piciorul in primarie. Locul lui e alaturi de seful lui, Tusac, la Poarta Alba. Impreuna au furat, impreuna sa raspunda…

 8. Depunerea jurământului de către noul primar și ședința de constituire a consiliului local are loc, la ora 10, în sala de consiliu a primăriei. Normal ar fi fost la casa de de cultură pentru a participa și cetățenii Mangaliei. După neparticiparea la festivitățile zilei drapelului aceasta este a doua bulă neagră pentru noul primar.

 9. Nu va grabiti ca daca, verdictul ce se va pronunta in pe data de 4 iulie 2012 in prooocesul deschis de Iorgus prin care contesta decizia B.E.C. daca va avea castig de cauza turul doi este nul din start si nici nu se va mai face altul.

 10. @ Izvorul Minciunilor ; Iorgus are rezervat la Poarta Alba un post de sef de celula.
  @ Karadeniz ; Ai dreptate doar partial; Da, ar fi fost in interesul populatiei tinerea sedintei in casa de cultura, dar “scumpii” nostri consilieri (majoritatea) nu au acelasi interes. Daca ar fi putut, ar fi tinut sedinta cu usile inchise. Noroc cu Mangalia TV, ca vedem si noi ce se intampla acolo. Oricum nu puteam interveni intrucat regulamentul favorizeaza partidele cu acolitii lor. Firesc ar fi fost ca validarea consilierilor sa o faca populatia prin vot, sa nu ni se impuna consilieri precum Maganu si sa fie exclusi cei ce nuconvin unora precum hotul de Tusac.
  Apoi Radu Cristian nu are inca o responsabilitate directa nici in privinta zilei drapelului, nici a organizarii sedintei. (Inca nu a fost validat oficial. Nu a depus inca juramantul).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.