Callatis Therm nu are bani pentru salarii si arunca vina din nou la Primaria Mangalia

5
60

De ceva vreme angajatii callatis Therm nu mai primesc sporuri, costumatie de lucru si nici salarii. Din discutii rezulta ca din luna noimebrie nu au fost platite de societate CAS-urile, astfel oamenii nu pot apela nici macar la somaj. Autoritatile nu se autosesizeaza pentru ca interesele sint prea mari. Angajatii au ramas fara sustinerea sindicatului care se pare ca se implica din ce in ce mai putin pentru drepturile fundamentale ale acestor oameni care ajung in fiecare luna sa se imprumute si sa plateasca penalizari uriase la bancile unde au un credit, cu riscul sa fie executati silit.

5 COMENTARII

  1. pai din ce sa plateasca….daca au fost jegosi si nu ne-au dat caldura si apa calda….lumea ce sa plateasca…aeru?…..daca erau corecti de la inceput nu erau probleme si aveau bani si acum…dar asa e cand mulgi o vaca careia nu ii dai de mancare 😉

  2. ce treaba au muncitorii cu “baietii destepti” care au facut contractele, care au lasat sa se ajunga la judecata si sa se piarda procesul, …etc ?

  3. eu nu m-am referit la muncitori….ca titlul spune ” Callatis Therm nu are bani” ..deci…eu m-am exprimat corect

  4. Vina pentru lipsa caldurii i-a apartinut fostului primar Tusac. Chiar daca era suspendat in acea perioada, tot el “facea legea” in relatia Primarie-Callatis Therm si angajatii de acolo stiu la ce ma refer. Cand Tusac le-a interzis sa mai dea caldura, desi mai era oarece combustibil in tancuri, acestia s-au supus orbeste, de frica sa nu-si piarda locurile de munca. Daca aveau “sange in instalatie” luau atitudine atunci, faceau front comun cu populatia, etc… si poate acum aveau salarii. Nu puteau fi dati toti afara. Dar asa-i Romanul; “tzipa” doar atunci cand il doare pe el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.