Duminica, 01 iulie a.c., ora ora 02.00, un echipaj de jandarmi aflat in patrulare pe plaja din dreptul terasei ,,La Corturi”, din Vama Veche, s-a sesizat despre faptul că 4 persoane au un comportament suspect în timp ce se aflau în dreptul unui cort campat pe plajă.

S-a trecut la legitimarea celor în cauză, iar cu ocazia  controlului  corporal s-au găsit asupra lor, 4 telefoane mobile, 1 cameră foto digitală marca ,,Nikon”, 2 perechi ochelari de soare, o pereche cărţi de joc, un cuţit cu lama de aproximativ 7-8 cm lungime si alte bunuri pentru care acestia nu aveau nicio justificare sau vreun act.

În urma cercetărilor întreprinse la faţa locului şi la o vizualizare mai atentă a corturilor, jandarmii au observat faptul că unul prezenta mai multe tăieturi pe suprafaţa acestuia. În urma discuţiilor purtate cu cele 4 persoane a reieşit faptul că bunurile găsite asupra lor au fost sustrase de la diferite persoane atât pe timpul zilei cât şi pe timpul nopţii.

A fost solicitat  sprijinul echipajului de intervenţie care a observat că printre bunurile sustrase se afla şi camera foto digitală marca ,,Nikon”, despre care se primise o reclamatie, de la 2 persoane, prin serviciul 112, la orele 21.30, care reclamau faptul ca în timp ce se aflau pe strada Falezei din Vama Veche  au fost deposedaţi de bunuri prin violenţă,  de 3 persoane.

Jandarmii le-au întocmit actele premergătoare pentru faptele de talharie  şi furt iar bunurile si cele 4 persoane, L. M., de  15 ani, Alexandru C., de 21 ani,  M. N., de 17 ani si C. C. de 16 ani din Limanu, au fost predate pe baza de proces verbal Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

1 COMENTARIU

  1. decat sa munceasca, sa-si rupa carca…mai bine “imprumuta” bunurile turistilor, castigand un ban mai usor. Daca te duci la munca pe la terase, pe timp de sezon…vor sa te munceasca zi de zi, de dimeanta pana noaptea, contract de munca de 4ore pe zi, bani putini…deci dece fura lumea? din cauza lipsei unui loc de munca civilizat, platit corespunzator muncii depuse… Ei ne fura, furam si noi pe altii…uite asa unii sunt impinsi sa faca gesturi de genul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.