PSD Mangalia a emis un  comunicat din care reiese faptul ca oficial ca cei doi vicepresedintii  PDL-isti Danut Moldovan si Marian Craciun au devenit PSD-isti cu acte in regula. Dupa cum se mentioneaza in comunicat, Danut Moldovan a fost exclus din PDL in 2010 iar  Marian Craciun odata cu intrarea in randurile PSD.

Un alt cosilier a carui culoare politica este incerta este Ion Negrea, el fiind exclus din PDL, dar, fiind un vechi asociat al actualului primar PSD Tusac credem ca este atras de culoarea rosie. Nimic nu ne mai mira avand in vedere ca traseismul politic la Mangalia este o moda veche si cei care ne conduc orasul sint foarte bine intelesi in planul diabolic de a manipula populatia din 4 in 4 ani. Astfel aceasta “rotire a cadrelor” este o manevra veche folosita si in cazul de fata.

2 COMENTARII

  1. Ar trebui sa facem in asa fel ca acesti traseisti politici sa nu mai fie consilieri. (si nici carciumarii care fac acum legea in primarie).
    Ajunge cat si-au impartit terenuri ale Mangaliei, afaceri rentabile si supra evaluate (pe banii nostrii), si alte facilitati. Conduc primaria, dar multi dintre ei nu stiu bine nici cum ii cheama. Au cumparat diplome de liceu si facultate si se dau inteligenti. Sigur avem in Mangalia si intelectuali adevarati, oameni onesti; sa ne indreptam atentia spre acestia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.