Cunoscutul poliţist Marian Godină îi trimite lui Dragnea, la Rahova, noua sa carte: “I-o puteţi da şi Irinei. Cu drag!”

0
502

Cunoscutul poliţist Marian Godină a anunţat, vineri, că i-a trimis fostului şef suprem al PSD Liviu Dragnea, actualmente închis la Rahova, un exemplar al noii sale cărţi “Pădurea”.

Noua mea carte, ‘Pădurea’, a sosit azi de la tipografie şi am început expedierile. Până pe 8 martie o puteţi comanda cu semnătură”, a precizat Godină, pe pagina sa de Facebook.

Textului postării a fost însoţit de o poză cu un exemplar al cărţii, pe care era scris un mesaj adresat lui Dragnea:

Domnului Liviu Dragnea, pentru a vă trece timpul mai repede! Cartea e inspirată din vremurile în care Teleormanul nu avea nicio librărie şi e pentru toate vârstele, deci i-o puteţi da şi Irinei. Cu drag, Marian Godină”.

De asemenea, în aceeaşi poză poate fi văzut şi plicul de expediere pe care este trecută adresa Penitenciarului Rahova.

Reamintim că fostul lider al PSD a ajuns la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Bombonica. Pe 27 mai 2019, Înalta Curte l-a condamnat definitiv pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a contribuit la menţinerea în funcţie la DGASPC Teleorman a două angajate – Anisa Niculina Stoica şi Adriana Botorogeanu -, care de fapt nu se prezentau, ci îşi desfăşurau activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.