Am asteptat toti schimbarea. Nu schimbarea doar a culorii politice. Administratia condusa de Radu Cristian incepe sa calce pe urmele predecesorului Tusac. Dupa ce au preluat prea multe obiceiuri din vechiul regim, incep sa le foloseasca din ce in ce mai des. Au scos usile de la intrare ca si Tusac usa pe primarie. Au “inchis usa” celor din mass-media care nu le fac propaganda, prin faptul ca nu emit anunturi de presa pentru evenimentele publice. Transparenta in administratie publica s-a transformat in propaganda mincinoasa. Mangalia TV a inceput sa primeasca din ce in ce mai rar anunturile de presa pentru evenimentele publice, dezbateri, etc. In paralel administratia Radu Cristian produce deja un “manifest” de propaganda pe care il incadreaza la presa locala cu stiri vechi si eronate.

Luam exemplu dezbaterea publica pe tema drogurilor.  Mangalia TV inregistreaza dezbaterea si o difuzeaza integral. Primaria Mangalia emite comunicatul de mai jos in care “traduce din romana in romana”, crezand ca cetatenii inghit tot ce li se spune. Mai departe pentru a nu le urma stilul, va lasam sa vedeti cat de corect va informeaza Primaria Mangalia.

2 COMENTARII

  1. Astia chiar ne cred surzi? Pescaru zice ca a facut flagrant. Radu zice ca stie de consumul si vanzarea in scoli. In comunicat ei spun nu s-a inregitrat nici consum nici vanzare. Sigur Tusac nu-i ventriloc si Radu papusa?

  2. Vad si ma minunez cum schimba astia vorbele.Bine ca avem unde vedea si realitatea.Inseamna ca si noul primar este ca Tusac? Am votat degeaba?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.