[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121019treaba.flv”]Administratia locala a trecut la treaba ?

13 COMENTARII

  1. Spunea nea Vişa într-un comment
    “the show must go on, cum ar spune Leo.” …iar eu îl “completam” – ,, Spectacolul trebuie să continue”

  2. Acei de linga R.C. sunt consilierii locali?!sau sunt ocolitii lui care suge bugetul local fara sa fi dat concurs pe post.Ma intreb si daca stie cineva sa ma lamureasca;la citi consilieri personali are dreptul primarul? In rest sa speram la mai bine!

  3. manea, unde este manea? cand il aduci si pe manea? nu ni-l prezinti pe manea? cu tot cu elefant. saptamana asta ?

  4. Trebuie sa acceptam ca fata de administratie trecuta, atat primarul cat si 2-3 consilieri se implica mult mai mult. Sunt pe strada, in mijlocul populatiei, se fac sedinte pe diferite teme, etc. E adevarat ca fizic nu se vede mare lucru dar trebuie sa acceptam ca este un inceput pentru fiecare.

  5. Nu sunt fan al lui R.C. dar pot sa zic ca a inceput sa se mai schimbe cate ceva si anume: s-au reparat stricaciunile din portul turistic, s-a toaletat Strada Rozelor, s-a refacut piata Saturn de pe Strada Rozelor, s-a accelerat instalarea conductelor de gaz, s-a mai facut curat prin oras, s-au instalat noi indicatoare rutiere si s-au schimbat cele vechi, s-a inceput demolarea casutelor parasite din campingul Saturn, etc. Daca o tine tot asa este spre bine. Mai vedem, sunt inca multe de facut.

  6. Asta trebuie s-o faca si cel mai prost primar din lume. Vorbim de intrare in normalitate ca de ceva special.Si astia se apuca de jumilit deja. In spate sunt doar baietii care au dat in campanie ceva si acum asteapta sa ia inzecit.

  7. Nu confundati consilierii locali cu cei PERSONALI ai primarului!Cei din filmulet sunt consilierii personali ai primarasului si nu sunt toti acolo!Mai intreb odata;la citi consilieri personali are dreptul primarul Mangaliei?Stie cineva?Nedumerirea mea este ca deja platim pe consilierii locali si cei personali tot de la bugetul local sunt platiti.O gramada de bani aruncati !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.