COMUNICAT DE PRESĂ – PSD MANGALIA

În data de 10.10.2016, Secretariatul Primăriei Municipiului Mangalia ne-a transmis invitația Primarului Mangaliei pentru o ședință extraordinară în data de 13.10.2016, ora 17:00.
În invitația domnului Primar se menționează: “Având în vedere punctele menționate în proiectul ordinii de zi, vă comunicăm alăturat întreaga documentație care stă la baza proiectelor de hotarâre supuse spre aprobare.”

Legea 215/2001, actualizată și republicată, prevede că proiectele înscrise pe ordinea de zi nu pot fi dezbătute dacă nu sunt puse la dispoziţia consilierilor locali.
Netransmiterea către consilierii locali a documentației și a proiectelor de hotarâre supuse spre aprobare, până în ziua în care a fost convocată ședința Consiliului Local, ne pune în imposibilitatea de a ne exercita votul cu discernământ și în cunoștință de cauză, fiind o ședință în care ni se cere să aprobăm proiecte de hotarâre al căror conținut nu il cunoaștem în prealabil.
De asemeni, termenul legal reglementat de către Direcția Juridică a Administrației Locale Mangalia, cu ocazia altei ședințe ordinare, nu a fost respectat.

Asigurăm cetățenii Mangaliei de întreaga disponibilitate a consilierilor locali din grupul PSD pentru rezolvarea problemelor urgente ale Mangaliei, atunci când proiectele de hotarâre supuse spre aprobare au caracter de urgență.

În data de 11.10.2016 am transmis Secretarului Primariei Mangalia o adresă oficială, în care am solicitat reconvocarea ședinței extraordinare cu respectarea procedurii, reglementată de legislația în vigoare.

Până astăzi, 13.10.2016, nu am primit o convocare legală pentru ședință extraordinară, nici nu ne-au fost transmise informații cu privire la necesitatea aprobării unor proiecte de hotarâre cu caracter de urgență.

Biroul de presa
PSD Mangalia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.