Termoficarea, problema caldurii sau cum vrem sa o numim, reprezinta cea mai dezbatuta problema in ultimii ani. Mangalia a ajuns in topul celor mai mari preturi la gigacalorie. Am avut frig la -29 de grade in iarna 2011, am avut sute de oameni in strada in plina iarna care au demonstrat, am avut plangeri penale ce au dus la retinerea temporara a directorului societatii de termoficare.

         Anul 2012 ne aduce speranta promisa de noua administratie ca vom avea caldura sub garantia primarului Cristian Radu care inca din primii pasi in noua administratie “a rupt “ legatura cu societatea furnizoare de agent termic.

         Daca vom avea gigacaloria promisa de maxim 300 de lei la care ar putea sa intervina chiar si subventii ramane de vazut, totusi ne hazardam sa fim increzatori ca iarna aceasta nimeni nu va mai risca cu vietile cetatenilor din Mangalia. Prea mult nu mai este de vorbit, in asteptarea rezolvarii macar partiale a problemei agentului termic, ramanand sa visam chiar si la rezolvarea in justitie a celor care in anii trecuti au bagat mana adanc in bugetul local. Practic, pana in 2011 cetatenii din Mangalia au platit cu bani grei sa le fie frig.

2 COMENTARII

  1. zvonuri din primarie ca ar fi preluat primaria centralele si caldura se va da cu un pret de cam 300lei giga…insa ramane de vazut cand vine iarna daca se da caldura si implicit si la ce pret vor iesi facturile…atunci vom stii cel mai bine aceste detalii. in rest, povesti/zvonuri/barfe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.