Ordinul Nr.1173 din 04.09.2012
pentru aplicarea la nivelul municipiului Mangalia, judeţul Constanţa, a prevederilor art. 3 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 36/2006 privind unele măsuri pentru funcţionarea sistemelor centralizate de alimentare cu energie termică a populaţiei
ACT EMIS DE: Ministerul Finantelor Publice
ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 647 din 11 septembrie 2012

 Având în vedere prevederile art. 3 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 36/2006 privind unele măsuri pentru funcţionarea sistemelor centralizate de alimentare cu energie termică a populaţiei, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 483/2006, cu modificările şi completările ulterioare,în temeiul art. 7 alin. (6) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 10 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice, cu modificările şi completările ulterioare,ministrul delegat pentru administraţie şi viceprim-ministrul, ministrul finanţelor publice, emit următorul ordin: Articolul 1Până la lichidarea obligaţiei de plată în sumă de 2.543.000 lei, datorată Societăţii Comerciale „Callatis Therm“ – S.A. de către municipiul Mangalia, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Constanţa alocă bugetului local al municipiului Mangalia, judeţul Constanţa, cote defalcate din impozitul pe venit, numai pentru plata obligaţiei către furnizorul de energie termică. Articolul 2Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul delegat pentru administraţie, Radu Stroe Viceprim-ministru, ministrul finanţelor publice, Florin Georgescu

Practic se pare ca societatea Callatis Therm incaseaza  2.543.ooo lei. Iata cum statul roman face plata celor care au lasat abuziv in frig populatia din Mangalia fara explicatii. Ce se intampla cu plangerea impotriva societatii cu pricina pentru atentat la siguranta cetateanului?  Sigur este prin sertarele procurorilor din Constanta. Este drept ca din cei presupusi 7.000 de nemultumiti lasati in frig de mobilizat au fost doar 300, cam numarul celor care au si iesit in strada. Se pare ca noua administratie a pus pe primul loc problema agentului termic si va avea decenta sa nu lase Mangalia in frig.

Concluzia este ca statul roman a dat bani in loc de ani celor care au sfidat totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.