Concurs foto initiat de Parlamentul European. Premiu, o vizita la Parlamentul European

0
130

La început de an, relansăm un proiect creativ. Vă pasionează fotografia? Vă invităm să ilustrați unul din articolele publicate pe site-ul Parlamentului European. În următoarele luni vom anunța teme diferite, o dată pe lună, până la alegerile europene din mai. În fiecare lună, o fotografie câștigătoare va fi publicată de Parlament. Unul dintre câștigătorii lunari va fi invitat la Strasbourg în iulie pentru a realiza un fotoreportaj despre Parlamentul nou ales.

Proiectul „Fotograf pentru o zi 2014” începe pe 10 ianuarie. Puteți trimite fotografia dumneavoastră pe email. Data limită pentru prima temă, „emisiile autovehiculelor și camionetelor” este miercuri, 29 ianuarie, la miezul nopții. Câștigătorul din ianuarie va fi anunțat în prima săptămâna din februarie și fotografia sa va ilustra un articol pe această temă.

Dintre fotografiile primite, comitetul editorial va alege 10, din care una va fi câștigătoarea lunii – premiul juriului. Cele 10 fotografii vor fi publicate pe platformele sociale ale Parlamentului, unde oricine își poate vota favorita. Fotografia câștigătoare prin vot va primi premiul publicului. Autorii fotografiilor câștigătoare vor fi invitați la prima perioadă de sesiune de după alegerile din mai, unde vor putea face un fotoreportaj al evenimentului.

Fotografiile, împreună cu formularul de participare completat, pot fi trimise pe email la adresa  webcom-flickr@europarl.europa.eu     Pentru detalii despre reguli, cerințele legate de fotografii și condițiile de copyright, descarcati urmatoarele documente:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.