Consilierii locali din Mangalia au adoptat, în şedinţa ordinară de marţi, mai multe proiecte de hotărâre referitoare la adoptarea unor măsuri cu caracter administrativ. Astfel, una dintre Hotărârile votate de consilieri are în vedere împuternicirea primarului de a face toate demersurile legale în vederea atragerii de fonduri guvernamentale pentru echilibrarea bugetului local. O altă hotărâre se referă la stabilirea unor măsuri faţă de persoanele fizice şi/sau juridice care nu au respectat clauzele contractelor încheiate cu municipalitatea. În acest caz, sunt vizate persoanele care au construit fără respectarea prevederilor legale, cele care au schimbat destinaţia construcţie precum şi cele care nu au depus cerere de prelungire a contractelor, după expirarea documentelor. Măsurile ce se vor lua faţă de aceste categorii de persoane pot merge până la rezilierea contractelor încheiate cu municipalitatea. Pe ordinea de zi suplimentară a fost adoptat un proiect privind aprobarea preţului local de facturare pentru energia termică furnizată populaţiei prin sistem centralizat. Astfel, la propunerea primarului Cristian Radu, consilierii au votat  pentru preţul de 295 lei/gigacalorie, inclusiv TVA. Edilul Mangaliei i-a informat pe consilieri despre discuţiile cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, încheierea contractelor de furnizare a agentului termic si starea verificarii tehnice a Centralelor Termice.

5 COMENTARII

  1. OK.Dar caldura,caldura cand vom avea in apartamente?Noaptea deja sunt sub 10 grade C si peretii sunt reci;mucegaiul de anul trecut a inceput sa infloreasca,ce mai asteptati?

  2. tre sa se faca contractele noi dintre asociatii si goldterm…daia nu se da inca caldura. e logic, cum sa primesti ceva daca nu ai un act la mana? cum sa stat o iarna in frig pe minus, 2-3zile mai putem astepta.

  3. Am înţeles, consiliul a aprobat preţul, dar pornirea centralelor pe când urmează să fie aprobată ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.