Municipiul Mangalia organizează, în data de 9 decembrie 2012, un referendum local pentru a consulta cetăţenii cu domiciliul stabil în localitate, cu privire la exploatarea şi extracţia gazelor de şist pe raza administrativ teritorială a municipiului.

          Cu ocazia referendumului, cetăţenii sunt chemaţi să se pronunţe cu ,,DA” sau ,,NU”  la întrebarea: ,,Sunteţi de acord cu exploatarea şi extracţia gazelor de şist pe teritoritoriul administrativ al municipiului Mangalia?”.

          Potrivit unei Hotărâri a CL, adoptată în data de 26 octombrie anul curent, primarul Cristian Radu este mandatat să coordoneze organizarea referendumului din punct de vedere tehnic şi să ia toate măsurile ce se impun pentru respectarea legalităţii tuturor activităţilor aferente acestei acţiuni.

3 COMENTARII

  1. Greu de crezut că ăia de scormonesc după gaze pot fi împiedicaţi de un referendum nesemnificativ. Cât timp nu s-au făcut dezbateri serioase pe această temă, pro şi contra, votul va fi în necunoştinţă de cauză iar rezultatul referendumului va fi un fîsss anemic.

  2. votul meu este NU extractie de gaze sist din Mangalia, Jud CT cat si RO, sau zona BG aproape de RO.

    sa le extraga la ei in tara lor prin metoda sistului !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.