[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121106clm1.flv”]Sedinta de Consiliu Local Mangalia

17 COMENTARII

 1. nu va suparati nenea ala din stranga care clefaie sparge semintze si cojile le pune in cescutza? e consilier local?

 2. de ce PETCU ,MINCA,PASA,nu au nici un material in fata sunt prea destepti si nu le trebuie.PASA maninca seminte,uni dau mesaje pe telefoane,dovada ca nu au nici un interes ptr oras.Cetateni urmaresc aceste filmulete de la sedintele locale si vad cit de interesati sunt uni ptr cetateni.CRED CA COMPORTAMENTUL UNORA SPUNE MULT.RESPECT PTR CETATEAN LA UNI NU EXISTA.

 3. La Constanta este CET, la Mangalia centrale fara revizie pana la ora asta si nu-i prima data. E un obicei sa se inceapa probele si sapaturi pentru “carpeli” pe retea odata cu prima zapada. Savedem cum o fi cu noul primar…
  -La Constanta este Mazare (indiferent cat fura si ala, macar faceceva si pentru oras)
  -La Mangalia avem “Varza” ! Consiliul local e in majoritate “VARZA”

 4. Ha, ha ! Pasa “saracul”, vrea si el subventie la caldura ! Saracul de el ! Nu ne-ar fi mare mirarea sa constatam ca isi vor da o hotarare de consiliu, sa-si dea subventii si pentru vile, pensiuni, etc… Lui Iorgus subventie pentru fiecare dintre vile, lui Tusac pentru tot parcul Elodie….

 5. Ia spuneti domnu’ Danut, aveti ceva personal cu aceasta categorie de oameni? Si aceeasi intrebare i-o adresez si lui Io. Credeti ca fochistii nu au suferit de frig ca toti ceilalti locuitori ai Mangaliei iarna trecuta? Credeti ca acesti oameni au fost mai privilegiati ca voi astia care nu stiti decat sa faceti caterinca pe seama altora, care si ei la randul lor , au familii si copii, si unii chiar persoane in intretinere si de la inceputul anului si pana la ora actuala si-au primit salariile cu taraita in fiecare luna,iar multi dintre ei au fost disponibilizati toamna trecuta de fosta conducere a ”c…”(nu merita sa-i pronunt numele),fara sa se tina cont ca au rate la banci,ca sunt unici intretinatori de familie,ca au copii carora trebuie platita gradinita, scoala sau facultatea,ca li s-au taiat bonurile de masa, sporurile de vechime, ca nu li s-au platit asigurarile sociale si de sanatate ! Ce va tot legati de oamenii asti care la fiecare inceput si sfarsit de sezon rece intra in subsolurile blocurilor in care locuiti si stau ore in sir in duhoarea pe care voi o eliminati din apartamente ca sa se ocupe de intretinerea si reparatia aparatelor si instalatiilor de pe caldura si apa calda ! SA VA FIE RUSINE !!!

 6. Ii cer scuze lui Io,era vorba defapt de vasile care a pus expresia specialisti intre ghilimele, referindu-se de fapt la fochisti ca fac lucrari de mantuiala, in opinia domniei sale.

 7. Conform legii,trei nopti consecutive cu temperaturi sub 10 grade C sunt necesare pentru a se da drumul la caldura.Domnilor suntem totusi in 10 NOIEMBRIE ce mai asteptati!!!! Daca o sa ne spuneti ca mai aveti ceva acte de semnat …inseamna ca nu s-a scimbat nimic…Justificarile nu ne tin de cald.ALOOO!!! DESTEPTAREA DOMNILOR DIN ADMINISTRATIA LOCALA!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.