Comedia „Un bărbat și mai multe femei” cu Magda Catone și Claudiu Bleonț, sâmbătă, 24 februarie, la Casa de Cultură din Mangalia

0
395
În căutarea unei perechi mai celebre decât sarea și piperul, soarele și luna sau chiar Yin și Yang, comedia pură și-a găsit sursa de inspirație în eterna provocare a relației dintre bărbat și femeie. Magda Catone și Claudiu Bleonț au acceptat această provocare și au transformat-o într-o veritabilă operă de artă în spectacolul „Un bărbat și mai multe femei”.

Scrisă de celebrul dramaturg rus, Leonid Zorin, piesa de teatru este un omagiu adus cu umor complexității gândirii feminine. Personajul principal masculin, Gavrunski, interpretat de maestrul Claudiu Bleonț, se găsește mereu captiv într-un vârtej de stări și situații sub influența femeilor pe care le întâlnește în viața sa. Scopul acestei călătorii tumultuoase? Descoperirea esenței dorințelor feminine.

În căutarea adevărului absolut, Gavrunski se întâlnește cu femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă și femeia romantică – opt metamorfoze diferite, toate ilustrând complexitatea și diversitatea feminității. Magda Catone, în rolul principal feminin, demonstrează o remarcabilă versatilitate și talent actoricesc, aducând la viață fiecare personaj într-o manieră unică și captivantă.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 24 februarie 2024, la Casa de Cultură din Mangalia. Pentru bilete și detalii suplimentare, vă invităm să accesați site-ul iabilet.ro sau să sunați la numărul de telefon 0757865674.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.