Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în municipiul Mangalia un autoturism marca Citroen Jumper care figurează ca fiind furat din Bulgaria.

În data de 26.06.2013, în jurul orei 12.30, poliţiştii de frontieră din cadrul G.N. Mangalia au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Citroen Jumper cu numere de Germania, condus de cetăţeanul român I.E., în vârstă de 33 ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Bulgaria, din data de 11.04.2013.

Conducătorul auto, domiciliat în municipiul Mangalia, a declarat că autoturismul i-a fost încredinţat de un cetăţean bulgar în schimbul unui împrumut financiar, fără a cunoaşte că acesta a fost declarat furat.

Autoturismul în valoare de aproximativ 22.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul G.N. Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 26 raportat la art. 208, alin. 1 din Codul Penal.

1 COMENTARIU

  1. cum a intrat in tara masina?sa-i dea afara pe incompetenti aia de la frontiera,adica tre’ sa vina garda de coasta cu vaprul sa stea la frontiera, ca ei isi fac treaba:)).a recunoscut ca e si camatar I.E.,la puscarie cu el.da cine frate?cine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.