Cel mai frumos motan din lume este din România. RO Panco’s Elros a câștigat titlul de “World Winner 2023”

0
573
Un motan adult din rasa Maine Coon, în vârstă de 4 ani, născut și crescut în România, a obținut un triumf senzațional la cea mai prestigioasă expoziție mondială pentru pisici, FIFe World Show 2023, găzduită de Franța la Strasbourg. Motanul în cauză, numit RO Panco’s Elros, a câștigat titlul de “World Winner 2023”, consolidându-și prestigiul în lumea pisicilor de rasă.

RO Panco’s Elros este un exemplar impresionant din rasa Maine Coon, cunoscută pentru dimensiunile lor mari, blana stufoasă și personalitatea lor blândă. Acest motan a excelat în cea mai dificilă categorie a competiției, demonstrând frumusețea și grația acestei rase remarcabile.

Crescătorul câștigătorului este Yann Panco, cu domiciliul în București, și el este responsabil pentru aducerea acestui titlu de prestigiu în România. Acesta este primul trofeu mondial cucerit de un motan român în lumea felină, marcând o realizare notabilă pentru comunitatea crescătorilor din țara noastră.

Expoziția s-a desfășurat în Parc des Expositions din Strasbourg, un loc modern și spațios, pe parcursul weekendului de 28-29 octombrie 2023. La eveniment au participat peste 1.300 de pisici din toate colțurile lumii, iar publicul prezent, în număr de câteva mii de vizitatori pe zi, a avut ocazia să admire și să încurajeze aceste frumoase feline și talentați crescători.

Succesul lui RO Panco’s Elros evidențiază nivelul înalt de competiție promovat de Salonul Felin Internațional SofistiCAT, care a activat timp de peste 18 ani și a contribuit la dezvoltarea și promovarea pasiunii pentru pisici de rasă în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.