[jwplayer config=”playerlist” file=”http://www.mangalia.tv/xml/20130531clm.xml”]

 

11 COMENTARII

 1. Bravo Folene, nu mai accepta sa ti se bage pe gat 3 foi si sa le semnezi orbeste fara sa stii adevarul din spatele actelor. Sa dea toata documentatia. Daca semnati fara sa stiti tot va duceti la puscarie. Ne-am intors pe vremea lui Tusac?

 2. Domn primar vreti sa faceti ordine intre comercianti cu cei din consiliu local? Ne credeti prosti? Pai aia sint comerciantii care fac numai rele in statiuni vara!

 3. Bai Tanase consilerule esti bulibasa ? Trimiti tigani sa duca fier vechi la centre ? Acum recunosti ca si in campanie aveai tiganii in subordine ? Uite cum te spargi in ancheta !

 4. Tanase nu este cu tiganii . E rocker si astia nu inghit manelele , tiganii si alte alea. Cu tiganii era fostul si fost fostul . Se stie.

 5. Domnilor consilieri, sa inteleg ca daca exista avizul de amplasament al Comisiei de urbanism nu mai este nevoie de autorizatie de construire? Daca esti caz social (cum spune d-na Boita despre d-nul Crisan), nu mai ai nevoie de autoriatie de construire?

 6. LEEEEOOOOO, roachere, da Sinan nu a facut ma, campanie pt voi?!!! Si se lauda ca el l-a facut primar pe Radu?! Nu Sinan a pazit scoala 1 si Liceul Callatis in ambele campanii si i-a directionat pe ai lui la vot? Va faceti ca plouua? Te dai acum mare dusman al tiganilor dupa ce i-ati folosit si le-ati dat telefoane si cartele moca? Du-te de unde ai venit!

 7. Bai oameni buni voi nu vedeti ca sedintele de consiliu local si orasul e condus doar de SORIN ANDREI,el e si primar si viceprimar,Maganu doarme,doar Petcu cu Foleanu se mai impotrivesc magariilor pe care le fac

 8. Si cu cainii si pisicile de pe Str. Negru Voda ce faceti?
  In blocul T1 nu poti sa intrii decat cu mana la nas de putoarea pe care o lasa pisicile hranite de administratorul blocului.Acum au fatat si calci pe ele cand intrii si iesi din loc.
  Si ce credeti directorul ADTP-ului locuieste in bloc si tace .De ce?
  Si foarte important cred ca mai apare o carciuma.
  Pai ce ne truie curetenie, liniste sa ne vedeti cum calcam pe trotuare printre lazile aprozarelor fara numar, mizeria care o lasa vanzatorii la sfarsitul zilei.
  Pai avem de toate pe strada noastra si lautari la carciuma si liceu si tigani care soptesc tigari,tigari la ureche si gunoaie. Doamne……domnilor consilieri faceti ceva.

 9. Cartele la tigani si telefoane a dat Iorgus. Gura pacatosului graieste cu cine au votat de fapt tiganii. Cu cine ,,s-au facut ca au votat,, e altceva…

 10. Ba Ionele daca ti dau o pisica peste ceafa nu mai guiti aiurea. Daca zici ca e importanta carciuma hai si bea o tuica sa mai lasi niste lovele ca avem nevoie de clienti si lasa paratul. Aveti de toate si tot va plangeti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.