Cat ne costa pe timpul lui Tusac sa fim filmati de TV Neptun ?

8
73

8 COMENTARII

  1. Ba esti nebun? Au dat 20000 de euro lui Mazare sa ne faca de rahat mereu? Ca de bine nu a spus niciodata! Cine raspunde pentru asta?

  2. De ce nu sunt trasi la raspundere consilierii PSD, aceiasi ca si in mandatul trecut, care au aprobat plata unei asemenea sume?!

  3. Dar de ce nu se spune nimik despre cati bani a luat Replica de Constanta? Era una pitica care il lingea pe Minca mereu, era de la Replica. Hai sa spuna cat a dat si Radu la Replica in campanie? Cel putin aceeasi suma! Cate ziare Replica se dadeau cu fata lu Radu? Sa inteleg ca acum Replica nu mai este platita spune de rau?

  4. @fost PSD; cine ti-a spus ca Replica e ziar?E hartie igienica.Tu nu ai vazut ce face presa?Santaj si atat.Vezi cazul Antena1

  5. Are dreptate Magda cand aminteste santajul , da , acesta se foloseste ptr. castigarea puterii , contractelor cat mai avantajoase si se foloseste chiar de marile puteri ale lumii

  6. Trebuie sa plateasca dobitocii de cetateni care l-au votat pe Tusac. Consilierii au fost alesi de ei , din cauza la 8000 de prosti sufera ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.