[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120907dezinformare.flv”]Campanie de dezinformare impotriva turismului din sudul litoralului

4 COMENTARII

  1. pa i trebuie si ei stimulati nu v-ati prins?
    mazare a si zis ca astai de la tv/media etc trebuie stimulati cu atentii …

  2. Bravo mai baieti , asa trebuie sa le mai dati peste nas. Toti lauda Bugaria si alte jeguri de statiuni , iar la noi ori plua ori e prea scump ori mizerie. Super reportajul

  3. aseara am dat o tura cu masina prin statiuni saturn-neptun, era destula lume la plimbare cat si magazine/terasa/tonete deschise…unde e pustiu in sudul litoralului?8sept2012.
    daca in costinesti nu mai sunt studenti sau tineret inseamna ca peste tot e la fel ??? fac si astia stiri dupa ureche sau le inventeaza…ca cei de la realitatea sau rtv cand operatoru inalta nisipu cu picioru ca sa zica ca e furtuna la incepu de sezon (fabricare de stiri senzationale). RUSINE !!!

  4. Ba, voi nu v-ati prins, asta de fapt e promovare. Adica, una se difuzeaza si alta trebuie sa se inteleaga ! Deci, vrea sa spuna ca gata cu aglomeratia si “calcatul pe picioare”, acum se poate veni la mare “bine mersi”. Plajele s-au mai descongestionat, pe faleze poti iesi nestingherit cu familia, cu doamna(domnul),cu domnisoarele, cu prietena(prietenul),fara sa mai aveti parte de priviri rautacioase sau indiscrete din partea trecatorilor, tarabistii si buticarii fac discaunturi de sfarsit de sezon, hotelierii si proprietarii de case si apartamente de vacanta fac si ei reduceri substantiale, terasele si restautantele fac lichidari de stoc,drept urmare, acum e cel mai bine pentru majoritatea romanilor care vor sa ajunga si sa se bucure de binefacerile marii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.