[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120907moaste.flv”]La aceasta ora se desfasoara procesiunea închinată Praznicului Naşterii Maicii Domnului, oficiată de către Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, însoţit de un sobor de 45 de preoţi şi diaconi. De asemenea vor fi aduse moaştele Sfântului Pantelimon, Sfântului Ioachim din Itaca, Sfântului Epictet, Sfântului Astion, Sfinţilor Constantin şi Elena şi ale Sfântului Andrei. Procesiunea se va incheia la ora 22:00 la Biserica „Sf. Gheorghe” unde se va oficia Taina Sfântului Maslu.

4 COMENTARII

  1. FOARTE FRUMOS,CEVA DEOSEBIT PENTRU ORASUL MANGALIA,MULTA SANATATE SI SPOR IN TOATE PREOTILOR VASILE SI SORIN CIRLAN. ORGANIZARE DE NOTA ZECE.

  2. am fost si eu la aceasta procesiune. a fost ceva… emotionat. felicit primaria si protoieria orasului mangalia pentru buna organizare

  3. oarintele Vasile Cirlan de azi 9,o9 2012 este tatic de fetita,Sa creasca mare si sanatoasa ,sa fie iubita de Dumnezeu si de parinti.Doamne ajuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.