[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130217rotary.m4v”]

Rotarienii şi prietenii apropiaţi şi-au unit eforturile în încercarea de a o sprijini pe Lupu Carmen Cristina, în vârstă de 6 ani, pentru a face “Primul pas”  în lupta sa cu sidromul Down şi cu afecţiunea Genu Valgum. Necesitatea şi urgenţa strângerii de fonduri este dată de  severitatea diagnosticului Genu Valgum care o împiedică pe Carmen Cristina să se deplaseze.  Practic, genunchii minorei sunt deformaţi iar articulaţiile şi-au modificat axele astfel încât este necesară o intervenţie chirurgicală pentru implantul unor tije din titan care să contribuie la restabilirea  biomecanicii mersului. Intervenţia chirurgicală se va desfăşura în mai multe etape iar costurile au fost estimate la suma de 4000 euro. Cu prilejul Balului anual, membrii Clubului Rotary Mangalia şi prietenii apropiaţi au intels  să facă în mod simbolic “Primul pas”  împreună cu Carmen Cristina, prin susţinerea ei, atât moral cît şi financiar,  în lupta cu Genu Valgum. La eveniment a fost prezent primarul Radu Cristian si deputatul Victor Manea, consilierii locali Cristian Dragan si Cirlan Laura.

proiect primul pas

6 COMENTARII

  1. Probabil, cel mai important eveniment al inceputului de an din Mangalia! Rafinament, eleganta si bun gust! Felicitari si sa aveti puterea de a continua organizarea unor astfel de evenimente!

  2. Am venit, v-am vazut, ne-ati convins, venim cu siguranta si anul viitor! Multumim pentru invitatii ! Adriana Trandafir a fost senzationala !

  3. Felicitari!!!Sunt foarte bucuroasa sa vad ca se mai fac astfel de emisiuni pentru diferite acte de caritate!Cu regret in suflet spun ca nu mi`ar fi placut enorm sa particip si eu dar distanta este foarte mare!!!Tot respectul pentru prezentatori si nu in ultimul rand pentru organizator!!!Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.